USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Прем’єр для ремонту краєзнавчого музею в Луцьку дала доручення. А він потребує мільйонів

21 Травня 2009 13:20
Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко доручила організувати ремонт Волинського краєзнавчого музею в Луцьку, – інформують 21 травня «Волинські Новини».

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко доручила вжити заходи щодо ремонту будівлі Художнього відділу Волинського краєзнавчого музею в Луцьку. Займатимуться цим питанням міністри регіонального розвитку та будівництва, культури і туризму та фінансів, а також голова Волинської обласної державної адміністрації Микола Романюк.
Як йдеться у повідомленні урядового порталу, це доручення дано у зв’язку з повідомленнями в ЗМІ.

Нагадаємо, що місяць тому начальник управління капітального будівництва Волинської ОДА Олександр Волійко після огляду будівлі  зробив висновок, що Волинський обласний краєзнавчий музей потребує не тисячі, а мільйони гривень на капремонт.
 
За словами директора Волинського краєзнавчого музею Анатолій Силюка, щоб закінчити розпочаті ремонтні роботи зали на третьому поверсі та будівлі відділу етнографії, не вистачає 214 тисяч гривень. Адже у попередній кошторис не ввійшли вікна, двері, водовідвідна система, покрівля даху площею 58 метрів квадратних, паркетна підлога.
 
Проте капітального ремонту потребує вся будівля музею. За словами Анатолія Силюка, 15 тисяч гривень, які виділяє управління культури на поточний ремонт впродовж року, вкрай не вистачає. Адже, крім того, що музей утримує вісім приміщень, дуже часто прориває опалення, випадають вікна, оскільки їм понад 70 років. «Через кілька років вже не буде, навіть що рятувати», – наголосив директор музею.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вінстон Показати IP 21 Травня 2009 14:19
Юлька тільки говорить і дає розпорядження, а грошей нема і не буде!
Анонім Показати IP 21 Травня 2009 15:27
Згоден!Ця Юля Григан-Кегельман з чыста украънсько-латишським родоводом бреше як [вирізано - цензура]!І її бютмани теж

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus