USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Проект «51/14»: збирають матеріали для книги про легендарну бригаду

13 Квітня 2016 09:03
Проект «51/14» стартує на Волині. Ініціативна група, яка включає в себе військовослужбовців колишньої 51-ої та нинішньої 14 ОМБр, журналістів, волонтерів, а також громадських діячів, розпочинає роботу над написанням книги пам’яті, присвяченій героїчній бригаді. Про це іфнормує Володимир Медіа.

До слова, нещодавно нову сторінку в історії славетної бригади розпочали бійці 51–ої ОМБр.

Проект «51/14» – саме під цією назвою триватиме колективна робота, спрямована на збір інформації про тих військовослужбовців, які брали участь у бойових діях на сході України.

Книга, до якої увійдуть зібрані матеріали, включатиме в себе реальні історії бійців легендарної бригади, волонтерів, священиків, громадських активістів, простих людей, які допомагали бригаді, а також рідних та близьких загиблих і тих, хто досі вважається зниклим безвісти.

З метою вшанування пам’яті усіх, хто поклав своє життя задля миру та спокою у наших домівках, тих військовослужбовців, які в числі перших стали на захист східних рубежів країни, бригади, яка першою пролила кров і побувала у самому пеклі війни присвячується ця книга. Їхній подвиг не повинен бути забутим, а імена мають бути на устах нащадків.

Ініціативна група звертається до усіх, хто має відношення до 51-14-ої ОМБр, а також журналістів з різних регіонів, волонтерів, громадськості з проханням підтримати ідею і допомогти у зборі цієї інформації.

Важливо, щоб ніхто ніколи не був забутий у цій війні за волю України.

Контактні телефони: (067)1815154, (098)7728587, або ж пишіть на електронну адресу: [email protected]., [email protected]

Нагадаємо, указом Президента України 51-шу ОМБр розформували і на її основі створили 14-ту бригаду. А півтори тисячі бійців тягають по судах начебто за самовільне залишення частини, хоча насправді є багато питань не до них, рядових, а до їхніх командирів.

До слова, одну з вулиць Луцька хочуть назвати на честь бійців 51 бригади. Лучани підтримали петицію про перейменування вулиці на честь бійців 51-ої бригади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Редакція сайту прийняла рішення тимчасово закрити коментування під новинами, які стосуються військових подій на сході.
В Україні триває війна, зокрема інформаційна. Таким чином, ми не можемо допустити, щоб ресурс Інформаційного агентства Волинські Новини використовували як майданчик для дестабілізації ситуації.


Утім нам важлива думка нашого читача, тож запрошуємо до обговорення публікацій на сторінках агентства в соціальних мережах.




Система Orphus