USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Проект Черновецького не має перспективи, – Богдан Шиба

2 Грудня 2008 09:59
Луцький міський голова Богдан Шиба визнав, що велися переговори із представниками Блоку Черновецького. Однак градоначальник переконаний, що такий проект не має перспективи, бо це буде купування потрібної кількості голосів. Про це він розповів у ексклюзивному коментарі «Волинським Новинам».
Під час прес-конференції міський голова зазначив стосовно своєї ймовірної участі у політичних проектах Черновецького та Яценюка: «Я вам півроку тому, коли виходив із «Батьківщини», казав, що готовий підтримати політичну силу, яка допоможе вирішити серйозні проблеми в місті. Але то ще не означає, що я хочу вступати до якоїсь політичної сили».
Однак пізніше у коментарі Богдан Шиба розповів: «Трудно мені сказати. Якщо буде якийсь цікавий проект, якщо він буде перспективний, то можна буде з ним працювати. По Черновецькому щось поки що складно сказати, – вони просто розіслали в усі області з грішми. Мовляв, все, давайте нам когось, офіс там буде. Такий проект не має перспективи, бо це буде купування потрібної кількості голосів».
«А Блок Яценюка і «Свобода» – це цікавіше. Там більше ідеї, аніж грошей. То з того щось може вийти», – додав пан Шиба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Анонім Показати IP 2 Грудня 2008 10:28
Тоже мне, эксперт. Черновецкий форевер! Он уже не Марсе поселился, чего там того Луцка
Анонім Показати IP 2 Грудня 2008 10:49
відколи це Шиба почав оцінювати "Свободу" як цікавий і перспективний проект??
Анонім Показати IP 2 Грудня 2008 11:42
То Шиба хоче власною персоною ослабити Свободу. НУ-ну. Толя Вітів, скоро Свободу почне трясти. Тримайся. А то ми думаємо,кого то ще не ослаблював та не ославлював Шиба. Тепер зрозуміло. Хоча союз з Черновецьким, союз двох космонавтів, виглядає більш органічним.
Анонім Показати IP 2 Грудня 2008 13:21
Не буде Шиба поки нікуди вступати
Свободівець Показати IP 2 Грудня 2008 17:00
Третьому. Волинську "Свободу" уже і так трясе, і не перший рік. З кадровим потенціалом завал - немає навіть кого поставити головою міської організації. Був Конський, поставили п'яничку Боруцького, який одночасно є і головою секретаріату обласної "Свободи". Вітів - далеко не Тягнибок і як менеджер, і як публічний лідер. Хто не вірить -прийдіть і послухайте. Крім того він навіть не місцевий, а мешканець Львова. Тому й рейтинг Волинської "Свободи найнижчий серед мешканців усіх обласних центрів Західної України, в порівнянні, навіть з Рівним. Це - факт, з ним не рахуватися неможливо.З Шибою, без Шиби - проблем у місцевої "Свободи" вистачає. То ж не посипайте наші рани сіллю! Розберемось і без Шиби.
шибонутий Показати IP 2 Грудня 2008 19:47
Шиба такий цікавий: коли його Кирильчук з Бондарем розміняли за круглу суму грошей перед міськими виборами - це не було "купування потрібної кількості голосів"? реакція громадськості була абсолютно байдужою. Так що й сьогодні покаявшийся міський голова може вдруге утнути шось подібне і реакція громадськості буде тою ж. Тому до чого ці виправдовування, якшо думка людей до .упи... :)
Анонім Показати IP 2 Грудня 2008 21:03
Черновецький наркоман, недаремно йому колись Луценко наваляв. Хоча останній тепер теж такі речі чудить, що просто жах!http://tsn.ua/ua/spetsproekti/zhest-mundira/1-1-vidpoviv-na-zvinuvachennya-lutsenka-vidkritii-list-do-predstavnikiv-zmi.html
Анонім Показати IP 3 Грудня 2008 09:44
Та при чому тут Свобода чи Черновецький - Шиба практично прямим текстом сказав, що буде працювати з Яценюком, а решта слів для димової завіси і підготовки грунту...:)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus