USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Проти луцького судді відкрили справу

17 Лютого 2015 12:07
Проти судді Луцького міськрайонного суду Віталія Ковтуненка відкрили дисциплінарну справу. Буде слухання.

Про це стало відомо із відповіді Вищої кваліфікаційної комісії суддів України, яка надійшла на адресу «Самооборони Волині», - повідомляє прес-служба організації.

Як повідомяло Інформаційне агентство Волинські Новини, Віталій Ковтуненко, який судив чотирьох із 6-ти активістів Євромайдану, вважає, що не підпадає під дію Закону України «Про очищення влади». Відповідну заяву він подав за місцем роботи - у Луцький міськрайонний суд.

Натомість «Самооборона Волині» зверталася до Вищої ради юстиції України із заявою про недобросовісну поведінку судді Ковтуненка.

Згідно з рішенням Вищої кваліфікаційної комісії від 10 лютого 2015 року проти Ковтуненка відкрита дисциплінарна справа.



Розглянувши скарги «Самооборони Волині» на Віталія Ковтуненка, «Комісія дійшла висновку, що викладені у зверненні обставини можуть свідчити про наявність у діях судді Ковтуненка В.В. ознак дисциплінарного проступку, наслідком якого може бути притягнення до дисциплінарної відповідальності з підстав, передбачених п. 4 ч. 1, ч. 2 ст. 83 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», – пишуть у Комісії.

З огляду на це Комісія вирішила, що їй надано достатньо підстав для відкриття дисциплінарної справи.

Також у Комісії заявили, що про дату і час засідання, на якому буде розглядатися справа Ковтуненка, самооборонівці будуть повідомлені завчасно.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 19
Дьодік Показати IP 17 Лютого 2015 12:16
Ковтуненко колишній мусорок?
Василий до Дьодік Показати IP 17 Лютого 2015 13:19
Мусарок это ты чепушила. Пройдешь его жизненный путь будешь писать что хочешь. Ковтуненко один из немногих адекватных судей Луцкого суда. Как минимум з заседаний не сбегает, и дела не волокитит в ожидании , а вдруг откажутся от иска.
Учасник процесу до Василий Показати IP 17 Лютого 2015 15:35
Неадекватність Ковтуненка це доведений факт. Усі юристи міста знають його пошук жертви процесу і знущання над сторонами по справі. В засіданні себе веде як хам, надмірно і знущаючись з людей. Хто стверджує що він хороший суддя - це тому, що не попадав під поганий настрій цього самородку суддівського. Не місце таким людям в нашому суді. Єдине пригнічує, що швидше за все нічого не вийде, він має впливові зв"язки, які в будь-який час спасуть його шкурку.
13 до Дьодік Показати IP 17 Лютого 2015 14:49
А ти ушльопок тоді хто?
Анонім до 13 Показати IP 17 Лютого 2015 15:32
він адвокат Василюк
Адвокат Показати IP 17 Лютого 2015 12:18
Знаю Віталія Володимировича - один з небагатьох справедливих суддів.
Mik (галицька миша) до Адвокат Показати IP 17 Лютого 2015 12:37
Напевно, саме тому й спровокували проти нього "дисциплiнарку".
хех Показати IP 17 Лютого 2015 12:21
Каст*увати цього кну*а,і разом з хведчаком в АТО відправити
13 до хех Показати IP 17 Лютого 2015 14:51
І тебе му.ака прицепом
Степан Бандера Показати IP 17 Лютого 2015 12:22
А хто судив майданівців? Судді, прокурори, міліціянти - всі повинні бути звільнені. Бо то такі перевертні, що при кожній владі служать
журналіст Показати IP 17 Лютого 2015 12:35
Ковтуненко - класний суддя, справедливий. Сам через нього пройшов. В місьрайонному суді Пушкарчук Валентина, Ковтуненко Віталій - золотий фонд суддів України. А Таня Філюк - золото над золотом: молода, красива, розумна. Таня - це згусток інтелекту, це океан суддівської і загальної ерудиції, це справжній представник Європейського суду на Волині.
Анонім до журналіст Показати IP 17 Лютого 2015 12:58
ви певне її кохаєте ?? чи вам платять..
Василь до Анонім Показати IP 17 Лютого 2015 13:21
А Тетяну Філюк і гріх не покохати , молода, приваблива, РОЗУМНА.... Таким суддям респект ...
АНДРІЙ до Василь Показати IP 17 Лютого 2015 17:33
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mik (галицька миша) Показати IP 17 Лютого 2015 12:36
Суддя має пiдпорядковуватися ЗАКОНУ, а не ПОЛIТИЦI. Тому треба орiєнтуватися не на полiтичнi аспекти "чи "Майдан", чи "Антимайдан"), а на те, чи вiн дотримувався ЗАКОНУ, який на ту мить був ЧИННИМ.
Волинь Показати IP 17 Лютого 2015 12:50
Ошукані вкладники Західінкомбанку написали цілу купу звернень у всі можливі державні контролюючі структури притягти до відповідальності злочинця Бєлік О.В., начальничка управління нацбанку Волинської області, котрий П"ЯТЬ РОКІВ кришував бандитський общак юри єнакієвського. За п"ять років кришування Бєліком Західінкомбанку понад ДВІСТІ ВКЛАДНИКІВ Західінкомбанку померли, не отримавши жодної копійки своїх збережень на ліки . Ще багато гнид сидять у державних кабінетах, чекають покарання. Людські прокльони усіх знайдуть. Згадайте клімчука, чим закінчив рішало. Гнидам не буде прощення !
Всім Показати IP 17 Лютого 2015 14:26
Ну ви тут бісеру на сипали на голову. Щодо Ковтуненка дисциплінарка була вже не раз, і навіть не по політичним мотивам. Як на мене, він далеко не тягне на високе звання судді хоча б етично!. Його манера спілкування з сторонами в судових засіданнях заслуговує окремої уваги - всі в ауті і тихому шоці! А щодо : "дела не волокитит и не сбегает" - теж не згоден. В першому ж засіданні особист переконував мене відмовитися від позову, а коли я відмовився від цієї пропозиції Ковтуненко влаштував цирк а не суд. Я за, щоб його люстрували, хай йде туди звідки прийшов, так би воти на "свой жизненний путь"
відповідач Показати IP 17 Лютого 2015 17:11
З такою суддею, як Таня Філюк, я готовий щодня мати позов...
Доповідач до відповідач Показати IP 17 Лютого 2015 21:13
Типу все через дядька хабарника рішає ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus