USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.90

Рахунки «Луцьктепла» заблокував «Нафтогаз»

25 Вересня 2015 17:45
НАК «Нафтогаз» 24 вересня заблокував рахунки ДКП «Луцьктепло». Про це інформує Волинське агентство розслідувань.

Про це Міський голова Луцька Микола Романюк розповів 25 вересня під час засідання антикризового енергетичного штабу.

З його слів, заблокували навіть інвестиційний рахунок, на який перераховували кошти за лічильники та гасили заборгованість із виплати зарплат.

Тому Романюк запропонував, щоб «Нафтогаз» «перейшов на одноденний робочий тиждень, дивлячись на роботу «Нафтогазу» в країні».

Романюк також зазначив, що заборгованість тягне за собою кільцеву реакцію – через нестачу газу не постачає значну кількість води й «Водоканал», тому підприємство теж несе збитки.

Проте голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик вважає, що «недопрацьовують» керівники на місцях, бо, скажімо, у Львові теж є заборгованість, але тепла вода є.

«Якщо я приїду наступного разу до Києва, а під Міністерством не буде палатки «Луцьктепло», напишете заяву на звільнення, бо ви не думаєте про людей», ‒ звернувся губернатор до керівника ДКП «Луцьктепло».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 11
виБОРЕЦЬ Показати IP 25 Вересня 2015 17:52
«Якщо я приїду наступного разу до Києва, а під Міністерством не буде палатки «Луцьктепло», напишете заяву на звільнення, бо ви не думаєте про людей», ‒ звернувся губернатор до керівника ДКП «Луцьктепло». ну шо, третій майдан? сам губернатор ініціює, так тримати!!!
Корінний лучанин до виБОРЕЦЬ Показати IP 26 Вересня 2015 10:32
ПОГОДЖУЮСЬ! Це стиль керівництва ГУНЧИКА!!!! Це означає , що саме він НЕДОПРАЦЬОВУЄ. Такі керовніки почали ховатись за спинами людей. Сидячи на такій посаді, він повинен працюват із випередженням отаких критичних ситуацій, а не ПРОВОКУВАТИ страйки у КИЄВІ. Такі речі Гунчик витворяв працюючи ще на Луазі та КОРПОРАЦІЇ "БОГДАН" із благословіння ПОРОШЕНКА.
Андрій до Корінний лучанин Показати IP 27 Вересня 2015 08:38
Гунчику з Романюком місце проживання в палатці організувати? (поки не закінчиться "опалювальний сезон"..) Догралися клоуни в "пріхватізації" кормушки... (А що скаже покійний Єрємєєв за "підарований Хюндай", чи тов. Палкін за "Нафтогаз"?) Невже думають, що невідомо звідки "ноги виросли"?
дідо Показати IP 25 Вересня 2015 18:32
З 2005 року містом "керує" бютоголова секта. Давайте ще раз проголосуємо за них.
Лучанин Показати IP 25 Вересня 2015 18:36
А в палатку треба посадити в першу чергу нашого "любого" мера п.Романюка, який так сильно язиком думає про лучан. Немає довіри до такої людини, тільки обманює і обіцяє. Виберете цю комсомольську тряпку, будете не тільки без гарячої води, а зимою і без тепла.
457 до Лучанин Показати IP 26 Вересня 2015 06:24
"Из двух зол" думаю Романюк все ж краще товс..тенюка, тому теж був проти, але мушу бути за Романюка
дочекались Показати IP 25 Вересня 2015 19:50
Пан Гунчик приємно здивував,так тримати,respect і уважуха,а то вже той Романюк зовсім розпоясався!
ната Показати IP 25 Вересня 2015 20:30
По 43 грн за воду, сумніваюсь шо хтось буде справно платити!а так як гаряча була теплою то я точно б незаплатила
Фірст Показати IP 26 Вересня 2015 02:52
Нафтогаз взорвать к чертям,..... причём тут Романюк, он что должен сделать? у меня вдоме живут люди каторые не платят и в турцию и на моря ездят, а как списки на поъезд повесили, всё невидать соседей, что с такими делать,..и думаю таких много, надо отрезать тех кто не платит, пломбы ставить, что б всё честно было
Ионя Показати IP 26 Вересня 2015 08:02
Прошу пробачення за свою нетактовність,але Люди скажіть, а де ви миєтесь?
ас до Ионя Показати IP 26 Вересня 2015 17:01
а полішуки миються влітку в озері зайдіть в тролейбус чи маршрутку відразу зрозумієте по запаху чи в лікані в черзі вмерти можна.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus