USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Гроші на зарплату працівникам «Луцьктепла» виділять із міського бюджету

27 Грудня 2017 13:21
Із міського бюджету планують виділити 1,776 мільйона гривень на виплату заробітної плати працівникам ДКП «Луцьктепло».

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 27 грудня.

Директор департаменту фінансів та бюджету міськради Лілія Єлова розповіла, що вказану суму вдасться отримати за рахунок зменшення видатків загального та спеціального фондів бюджету міста.

Зокрема, зменшено видатки на оплату за енергоносії по апарату управління (на 120 тисяч гривень), на розробку схем та проектних рішень масового застосування (на 764,1 тисячі гривень) та на проведення заходів із землеустрою (114,2 тисячі гривень).

Окрім того, на рахунок міста надійшли 190 тисяч гривень медичної субвенції, які заплановано спрямувати на лікування хворих на цукровий та нецукровий діабет.

Депутати підтримали пропозицію Лілії Єлової рекомендувати ці зміни до міського бюджету на розгляд виконавчому комітету Луцької міської ради.

Нагадаємо, рахунки ДКП «Луцьктепло» заблоковані через аферу групи «Континіум», оскільки «фірма-прокладка» «Тепелен» цієї ж групи намагається незаконно стягнути 28 мільйонів гривень із підприємства.Незважаючи на те, що блокування рахунків Луцьктепла» суд визнав незаконним, виконавча служба не поспішає виконувати постанову суду, а шле керівнику підприємства смайлики. Директор ДКП «Луцьктепло» повідомляла, що державний виконавець не виконує ухвалу суду про розблокування рахунків підприємства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
123 Показати IP 27 Грудня 2017 14:14
Споживачі послуг вищевказаного підприємства платять зарплату його працівникам яка включена у тариф за надані послуги. Яким чином виділені міськрадою кошти будуть повертатись Луцьтеплом назад у міську казну ? Кошти то не маленькі причому виділяються уже неодноразово. За ці кошти у перспективі місто може багато чого зробити для лучан... А керманичам порада: мізкуйте над тим, як перевести місто на індивідуальне опалення і чим швидше ви це зробите тим краще для всіх!
Лучанин Показати IP 27 Грудня 2017 15:07
Яскравий приклад непрофесійності та імпотентності "Луцьктепло". Так можна вічно господарювати ! З якої то радості за рахунок податків лучан покривається безгосподарність ? Чого застрягли у судах ? Не можете процес організувати - у відставку ! Та так можна вічно нити і нічого не робити знаючи, що за рахунок громади корупція і розгільдяйство буде весь час покриватися. А ну, в такому випадку, якщо ви за гроші громади парекриваєте борги - то спочату надрукуйте для громади звіт про фінансовий стан підприємства, штатний розпис і розмір посадових окладів плаксивих керівників . Ми вимагаємо. бо маємо право знати як ефективно використовуються наші гроші. Скажіть, яка доля тих земельних ділянок, що були надані "Луцьктеплу" ? Чого не зініційовано питання про націоналізацію "Тепелену" ? Свідомо озвучую питання сьогодні бо знаю, що влада прочитає той комент. Але перед виборами на очах у громади на площі я його повторно озвучу. Більш ніж впевнений, що лучани підтримають ! З чим до людей вийдете ?
Онук Показати IP 27 Грудня 2017 16:19
Так хай відключають працівники луцьктепло свої послуги по місту взагалі і парся до весни індивідуальним опаленням! І не потрібно буде виділяти кошти на з/п.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus