USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

«Разом до Перемоги»: у Луцьку пройде благодійний баскетбольний турнір на підтримку ЗСУ

20 Лютого 2024 06:18
Перший заступник голови ОДА Сергій Мовенко зустрівся з головним тренером баскетбольного клубу «Старий Луцьк-Університет» Дмитром Чайковським. Вони обговорили успіхи клубу, потреби та виклики, які постали перед цим видом спорту на Волині.

Про це повідомляє Волинська ОДА.

Також Дмитро Чайковський запросив начальника ОДА Юрія Погуляйка та його заступника взяти участь у благодійному матчі з баскетболу «Разом до Перемоги».

Захід відбудеться 21 лютого о 18:00 в обласній ДЮСШ (м. Луцьк, вул. Шевченка, 3). Зібрані кошти буде передано на потреби фотографа БК «Старий Луцьк-Університет» Миколи Лесика, який боронить незалежність України в лавах ЗСУ.

Читати ще: На Волині на благодійному ярмарку у День закоханих зібрали для ЗСУ понад 120 тис. грн

Учасникам турніру стануть чотири команди – «Міська влада», «Обласна влада», «Бізнес» та «Збірна Луцька». Звісно, до кожної команди доєднаються і гравці «Старого Луцька-Університету». Під час заходу також відбудуться конкурси та волонтерські ініціативи. Виручені кошти підуть на придбання антидронових засобів для прикриття позицій від FPV противника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus