USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.96

Волинська річка перетворюється на болото

6 Серпня 2017 13:13
За останні роки річка Луга, що протікає по території Володимира-Волинського заростає шаленими темпами. Мешканці міста неодноразово зверталися до представників влади та міського голови зокрема, але річка й далі перетворюється на суцільне болото, пише Район.Володимир-Волинський.

Самі ж володимирчани, розуміючи що від влади вже нічого не дочекаються, кинулися рятувати водойму самотужки.

Так нещодавно мешканці вулиці Володимирської та провулка Старокафедрального за допомогою спеціальної техніки узялися насипати берег річки та розчищати дно.

Як розповів мешканець вулиці Володимирська Олексій Савчук, це тільки початок, бо жителі вулиці власним коштом і власними силами планують впорядкувати берег водойми, створити невеличкий пляж і, при можливості, зачистити прилеглу територію Луги.

- Ми неодноразово зверталися до представників міської ради, і в місцевій пресі писали, але ніхто на цю проблему і далі не зважає, - розповідає пан Олексій. - Якщо ми й далі будемо жити обіцянками наших можновладців, то наші діти влітку будуть «льопатись» у тазиках. Я чув депутат там кілька мільйонів на Риловицю обіцяв віднайти, але смію завірити, що ситуація з Лугою катастрофічна і з цим затягувати теж не треба. Нині ті місця, які колись не можна було перейти, можна просто переступити. Річка міліє, заростає, джерела замулюються і нікому до цього немає діла.

Майже два роки тому берег річки Луги впорядкували мешканці вулиці Володимира Мономаха. Там теж насипали та розчистили берег, облаштували лавочки та місточок для відпочивальників. На все це міська влада не виділила ані копійки, - люди за власні кошти купували необхідні матеріали, пісок, оплачували роботу спеціальної техніки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
стьопа Показати IP 6 Серпня 2017 13:27
Те саме з Лугою в Локачах. Скоро на місці річки будуть корів пасти.
? Показати IP 6 Серпня 2017 13:37
Річки заростають,ліси короїд зьїдає....тільки СРСР міг утримувати природу в належному стані...
Нато до ? Показати IP 7 Серпня 2017 13:50
Не знаю, що робив СРСР - мене більш цікавить, що роблять в Україні. Річки треба чистити, а не гроші красти.
ВОЛОДЯ ЗГОРАНСЬКИЙ Показати IP 6 Серпня 2017 23:10
А КОМУ ПОТРИБНО ТОЙ ХАЙ САМ И ЧИСТИТЬ??? ВСЕ В ОКРУЗИ КОЛХОЗНЕ А ЗНАЧИТЬ МОЕ??

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus