USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Росія на кордоні з Грузією розгорне мобілізаційний пункт

27 Вересня 2022 13:50
Російські війська розгорнуть мобілізаційний пункт на пункті пропуску «Верхній Ларс» російсько-грузинського кордону. Саме там останнім часом спостерігаються найбільші черги охочих покинути РФ у зв’язку з оголошеною в країні частковою мобілізацією.

Про це вже офіційно заявили у російському МВС, передає УНІАН.

У заяві наголошується, що «приплив легкого транспорту, що рухається в бік Грузії, серйозно наростає».
З метою організації безпеки громадян та для зниження ризиків «протиправної поведінки та виникнення конфліктних ситуацій, за результатами зустрічі учасниками було ухвалено рішення дозволити громадянам піший перехід через кордон, а також намічено низку подальших заходів в частині правопорядку та безпеки дорожнього руху».

«На КПП найближчим часом буде розгорнуто мобілізаційний пункт військкомату», – згадали наприкінці чиновники.

Читати ще: Російське «вторгнення» у Грузію: після оголошеної мобілізації на кордоні утворилися затори. Відео

Нагадаємо, після оголошення часткової мобілізації, згідно з даними видання «Новая газета. Европа» з посиланням на джерела в Кремлі, з Росії втекла 261 тисяча чоловіків.

За інформацією джерела видання, в адміністрації Путіна триває обговорення про закриття кордонів РФ для чоловіків призовного віку після того, як від силовиків почали надходити цифри про кількість чоловіків, які виїжджають із Росії. Нібито в останній довідці ФСБ від 25 вересня вказана цифра у 261 тисячу чоловіків, які виїхали з Росії з середи до вечора суботи, 24 вересня.

Попередньо, Росія має намір залучити до війни в Україні ще 300 тисяч чоловіків, що вказує на нестачу живої сили для ведення оборони після розгому під Харковом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Листоноша Показати IP 27 Вересня 2022 15:18
Ет я, пачтальйон Пєчькін. Вам павєстачка на вашева мальчіка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus