USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.20
  • PLN 9.85 10.10

Росіяни масово шукають в Google, як виїхати з країни

20 Вересня 2022 23:46
Пошуковий запит «як виїхати з Росії» знову на піку популярності в цій країні.

Як випливає з даних Google Trends, він отримав 100 балів, що означає найвищий рівень популярності, повідомляє УНІАН.

Востаннє цей запит був такий популярний після повномасштабного вторгнення РФ в Україну наприкінці лютого.

Примітно, що також були на піку популярності запити «відстрочка від армії» і «куди можна виїхати з Росії без візи», «як виїхати з Росії без закордонного паспорта», «як виїхати з Росії без грошей».
Сьогодні ця тема хвилювала жителів більшості регіонів Росії, особливо – Тульської області (Центральний федеральний округ, південніше від Московської області) і Республіки Карелія (на кордоні з Фінляндією).
Нагадаємо, Держдума Росії ввела в Кримінальний кодекс поняття «мобілізація» і «воєнний час», «збройний конфлікт», а також схвалила законопроєкт про відповідальність за дезертирство під час мобілізації, або у воєнний час.

Очевидно, на тлі чуток про загальну мобілізацію і зчинилася така істерика серед росіян.

Крім того, українська розвідка не виключає, що російська пропаганда готує громадян РФ до мобілізації на війну з Україною.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus