USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Росіяни штурмують обмінні пункти, в яких закінчуються долари та євро

19 Березня 2022 16:07
Через санкції Заходу російська економіка вже в комі. Наслідки безпрецедентних обмежень відчувають і пересічні росіяни, які не можуть купити валюту.

Про це інформують у Телеграм-каналі «ТРУХА Харьков + Украина».

Кремль намагається приховати наслідки санкцій та вручну стабілізувати економіку. Однак економіка РФ та рубль переживають смертельне піке.

Це відчувають і росіяни, які вже не можуть користуватися картками Visa та Mastercard. Тепер вони зіткнулися з проблемою купівлі валюти.

Люди буквально штурмують обмінники, в яких закінчуються долари та євро. Проте складно уявити, де вони планують витрачати валюту. Адже для російських літаків закритий повітряний простір над Європою та Північною Америкою.

Читати ще: У Москві вишикувалась черга з охочих купити останні труси бренду Victoriaʼs Secret, який закриває магазини в Росії

Окрім того, авіакомпанії Lufthansa і KLM не пустили росіян на рейси зі Стамбула з транзитом до Європи. Також країни повертаються візовий режим для громадян Росії, як-от Північна Македонія.

Раніше стало відомо, що з російського ринку вийшли Chevrolet, Cadillac, Ford, Jaguar, Porsche, Renault, Mercedes, Lamborghin і деякі інші автомобільні бренди. Також McDonald’s оголосив, що тимчасово закриє 850 ресторанів у Росії, майже через два тижні після того, як російські війська вторглися в Україну.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus