USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

«Розігрувалося більше очок, ніж ми отримаємо в таблиці», – тренер «Старого Луцька» про матч з «БІПОЮ»

6 Лютого 2024 11:58
Представники баскетбольного клубу «Старий Луцьк-Університет» поділилися своїми враженнями від переможної гри з одеською «БІПОЮ» на післяматчевій пресконференції, зауваживши, що команда дуже добре готувалася до одеситів та більше хотіла перемогти.

Центровий БК «Старий Луцьк» Стейсі Томас наголосив, що з самого початку це була важка гра.

«Ми грали командно. Знали, що «БІПА» – це дуже досвідчена та талановита команда, тому працювали над нашими швидкими відривами, підбираннями. Також готувалися до того, що вони будуть кидати багато трьохочкових», – розповів американець.

Новачок лучан Дмитро Липовцев відзначив, що гра була класною та нервовою водночас.

«Моя вимушена відпустка дала своє, але я потрохи набираю форму. Була класна гра, трохи нервів. Але ми все-таки разом працюємо менше місяця. Ви самі бачили, що ми з Санею Кольченком трохи поспілкувалися на майданчику. Але це ігрові моменти, це адреналін. Ми – досвідчені гравці та розуміємо один одного. Тож все файно. Ми виграли», – сказав форвард «Старого Луцька».

Головний тренер «Старого Луцька» Дмитро Чайковський, говорячи про матч з «БІПОЮ», навів футбольну аналогію, що це був матч за шість очок.

«Дуже важлива гра для двох команд. Як кажуть у футболі, розігрували шість очок. Так само сьогодні у нас розігрувалося більше очок, ніж ми отримаємо в таблиці. Було більше нервів, менше баскетболу. Потрібно було перетерпіти. Десь трошки в кінці, можливо, вболівальники відіграли свою роль, і ми прийняли неправильні рішення у захисті. Дякую «БІПІ» за розумну гру, ми готувалися до цього. Для мене сьогодні індикатором були підбирання. Ми виграли не дуже багато (45-43), але загалом більше хотіли перемогти, адже зробили висновки з двох прикрих поразок, які були у чемпіонаті», – сказав Дмитро Чайковський.

Також головний тренер прокоментував гру новачків, акцентувавши на їхньому досвіді та розумінні баскетболу.

«Звичайно, у новачків є своє бачення на ті чи інші моменти, зокрема, як ми можемо використовувати гравців, які в нас є в команді. Ми до них прислухаємося. Дуже багато корисної інформації, яка цікава не лише гравцям, а й тренерам, ми отримуємо у тренувальному процесі. Це люди з дуже великим багажем, вони розуміють баскетбол на найвищому рівні. Для нас не лише, як для команди, а й як для клубу, цікава співпраця з такими гравцями. Це відіб’ється на нашому розвитку та наших результатах у наступних сезонах. Я думаю, що це буде обопільна користь», – резюмував тренер лучан.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ

Фото – ФБУ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus