USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Рижков vs Ткачук: активіст, який влаштував у міськраді шоу, просить винести депутату догану

30 Січня 2018 11:25
Громадський активіст Сергій Рижков звернувся до «регламентної» комісії Луцької міської ради щодо неправомірної поведінки депутата Євгенія Ткачука під час засідання однієї з сесій Луцької міської ради.

Про це йшлося 30 січня під час засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю та корупцією, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Нагадаємо, під час засідання однієї з сесій Луцької міської ради активіст «Самооборони» Сергій Рижков попросив слова, втім депутати не надали йому цього права. Коли Рижков покидав зал, у нього виник конфлікт з депутатом Євгенієм Ткачуком, в результаті чого Рижков вистрибнув на стіл, імітуючи падіння від «сильного» удару.
На розгляд комісії було винесено звернення Сергія Рижкова, в якому йдеться про те, що під час сесії міської ради він звернувся до депутата Євгенія Ткачука, який його штовхнув, після чого він впав на стіл. Окрім того, він публічно виголосив про активіста ніби-то неправдиві відомості, тож він просить вплинути на депутата та винести сувору догану.

Нагадаємо, 22 грудня 2017 року, ледь не зірвавши засідання сесії Луцької міської ради провокаціями та вигуками під трибуною, активіст «Самооборони» Сергій Рижков артистично зімітував своє падіння на депутатів та втік з місця події. Однак на цьому його «шоу-програма» не завершилася, активіст викликав поліцію.

Депутат Юлія Дацюк звернулася до Сергія Рижкова: «Це добре, що ви прочитали регламент, але, згідно законодавста, догану можуть винести суб’єкту трудових відносин, тому виносити догану ми не можемо, оскільки депутат не є в трудових відносинах з міською радою».

Своєю чергою, депутат Євгеній Ткачук, зауважив, що це досить смішна ситуація по цих стрибках.

«В чому я його оббрехав? Є відеозапис, де він підтверджує, що давав на прокат порно-касети, мовляв були такі часи. Коли ми збирали гроші на фронт, то ця людина просто ходила у військовій формі. Тому я дав йому зауваження через це. Також близько 2 місяців тому він притягувався судом», - зазначив Євгеній Ткачук та додав,що депутати прийняли рішення не надавати йому слово, втім всупереч їм він почав говорити по земельних питання.

Втім, активіст каже, що теж може сказати, що Ткачук - порушник, але не може це зробити без рішення суду.

«Цю людину найняли, щоб вона відпрацьовувала гроші Івахіва, який пропонував мені мільйон, щоб я голосував так, як потрібно», - каже Євгеній Ткачук.

Микола Федік запропонував звернутися заявнику Сергію Рижкову до суду, оскільки в діях Ткачука не було виявлено правопорушень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Любі свині Показати IP 30 Січня 2018 11:40
Було колись таке "Шоу довгоносиків". В нас - "Шоу великопузиків"
Лучанин Показати IP 30 Січня 2018 20:06
Вон воно як Петровіч....Рижков торгував порно, вдягався в дівчинку, що ще чекати від Самооборони ?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus