USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

«Савченко дав ляпаса волинській поліції», – ветеран «Донбасу»

31 Січня 2019 16:07
Ветеран батальйону «Донбас» з Волині Богдан Пташник вважає, що голова Волинської ОДА «дав ляпаса волинській поліції», заявивши, що звернеться до Президента України з вимогою командирувати на Волинь силовиків з центральних апаратів правоохоронних органів для відновлення правопорядку у Волинській області.

Про це Богдан Пташник написав на своїй сторінці у Фейсбук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «САВЧЕНКА ПРИПЕКЛО В ГОЛОВУ»: ЩО ПИШУТЬ ВОЛИНЯНИ ЩОДО «ОГОЛОШЕННЯ ВІЙНИ» ГОЛОВОЮ ОДА

«Губернатор не вірить, що місцеві силовики зможуть розібратися з рядовим підпалом?», – запитує ветеран АТО у очільників волинської поліції.
Як відомо, вчора вночі невідомі підпалили техніку, яка належала дружині голови Підгайцівської ОТГ Юрія Семенюка. І першим ділом, і голова ОТГ, і голова облдержадміністрації Олександр Савченко визначили винних та заявили, що підпал організували в «УКРОПі». Голова адміністрації також заявив, що «оголошує війну «УКРОПу».



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Вчитель Показати IP 31 Січня 2019 16:18
Бо треба не бути жлобом, а мати охорону, принаймі сторожа. Але ж економія то велике діло!
Богдан Сташинський Показати IP 31 Січня 2019 16:23
Хиба це проблема тільки Волині, по усій Україні ходять і їздять селфімени, справжнів оперів розігнали.
всезнайко Показати IP 31 Січня 2019 18:40
понабирали дітей назвали круто копами нормальних полюстрували і радуємось що з міліціи зробили поліцію
підгайцівець Показати IP 31 Січня 2019 20:08
Ви спершу перевірте скількох людей той ГОЛОВА - СЕМЕНЮК "кинув" на земельних ділянках, на обіцянках та на різних "шкурних питаннях", а прикриватися політикою то на теперішній час мода така. Як тільки тобі щось зробили - то політика, а свої власні проблеми всі відразу ж забувають.
поліцейський Показати IP 31 Січня 2019 20:14
Волинська поліція працює не гірше ніж до приходу Савченка, так буде і працювати після його відходу. У всіх "незрозумілих мутках" винна поліція. Так було з покон віків. Коли ПАНИ ЧУБЛЯТЬСЯ, ТО В ПОЛІЦІЇ ЛОБИ ТРІЩАТЬ!!!!!
Я Показати IP 31 Січня 2019 20:28
Хіба мало правопорушень??? Чому саме це зацепило савченка (пишу з малої букви бо це гнида ще та) Скількі грабують вбивають все як треба.А тута згоріло три лаха і начинають відносини вияснювати на всю Україну.Причому тута звичайні Волиняни. Влада де??? Влади взагалі нема одні бандюкі Ганьба.
Анонім Показати IP 31 Січня 2019 20:52
так-так, хай приведуть сюди "героїв убоз - бєспрєдєльщиків", яких типу розігнали,як злочинців у погонах,а насправді всунули в структуру МВС у різні підрозділи начальниками - саме вони зараз створюють видимість боротьби із злочинністю і корупцією на замовлення авакова і порошенка

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus