USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Савченко деморалізує армію, – політолог

27 Липня 2016 10:29
Відомий український блогер та політолог Павло Нусс заявив, що з Надією Савченко пора провести профроботу в рамках охорони національної безпеки, - інформує replyua.net.

Зі слів Нусса, Савченко своїми заявами може не тільки повністю деморалізувати військо (що вже зараз відчувається), а й повністю спотворити генеральну міжнародну політику України, зруйнувати всі досягнення вітчизняного дипломатичного корпусу. Офіційний Київ завжди стверджував, що ніяких прямих переговорів з терористами до виконання «мінського пакету» проводити не буде. А Савченко, яка прагне таких переговорів, – не просто член партії «Батьківщина», вона офіційна особа, член українського законодавчого органу і депутат ПАРЄ.

«Тому, якщо є бажання говорити з терористами – треба здати мандат, відмовитись від звання «Героя України» і спілкуватись з бойовиками як приватна особа. А наразі Україна вже делегувала на переговори тристоронньої контактної групи у Мінську досвідчених політиків, які намагаються представляти там позицію України, а не ретранслювати меседжі Медведчука», - зазначив блогер.

ЧИТАТИ ЩЕ: ХТО ХОВАЄТЬСЯ В ТІНІ САВЧЕНКО?

Як повідомлялося раніше, на сайті Президента України зареєстрували петицію щодо позбавлення звання Героя України Надії Савченко. Цю ідею вони пояснюють тим, що нардеп не заслуговує звання через її неоднозначні заяви про те, що Києву варто налагодити прямий діалог з представниками так званих ДНР та ЛНР та вибачитися перед Донбасом. Своєю чергою, українці у соцмережах гостро розкритикували таку ініціативу нардепа.

До слова, за заклики про примирення з Донбасом нардепа Савченко в Одесі намагалися закидати яйцями.

Як повідомлялося раніше, депутат Верховної ради України Надія Савченко, раніше засуджена в Росії у справі про вбивство російських журналістів в Донбасі, заявила в інтерв'ю Deutsche Welle, що "не хоче, але повинна" стати президентом України. І такі заяви все частіше лунають на противагу її несприйняття українським суспільством як національного героя, який прийде і врятує всіх.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
питання Показати IP 27 Липня 2016 11:24
А чому тут ввели цензуру без пояснень ви ж демократичне видання хоча б пояснили www.volynnews.com/news/society/cherez-khresnyy-khid-perekryly-tsentr-kyyeva-vulytsi-vsiiani-sylovykamy/
123 Показати IP 27 Липня 2016 12:07
А откуда всплыл этот нусс? для вн он последнее время самый великий оракул.
Віталій Показати IP 27 Липня 2016 13:30
Домовлятися з силовиками.. Якщо це призведе до миру, то населення буде тільки "ЗА". Або потрібно зищистити весь Донбас від терористів. Тільки цей варіант призведе лише до гибелі простих хлопців, а не таких жопошніків як НУСС. Навіть якщо Савченко проведе переговори, це не означає що вона прийматиме якісь рішення щодо Донбасу.
Олег Показати IP 27 Липня 2016 17:09
Люди що ви тут обговорюєте,яка ще домовленість з силовиками,наше панство таке бабло відмиває на АТО шо ні Савченко не сам Боженька не зможе на це вплинути,не в ту сторону ви дивитесь беріть вище!
Макс Показати IP 28 Липня 2016 18:37
Яка освіта в цього доморощеного "політолога" Нусса - районний майданчик і майдан? А в АТО він не був, не бачив, що це таке? Що робити армії з армійцями - армія сама розбереться, без порад задвірних "політологів" і оракулів, яких в скрутний для країни час розвелося, як собак не різаних.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus