USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Сепаратисти викрали активістку «Жіночої сотні» та звинувачують її у тортурах

21 Квітня 2014 09:24
У Слов'янську сепаратисти захопили активістку Євромайдану, "жіночої сотні Майдану" Ірму Крат.

Про це повідомили інформовані джерела - очевидці подій, - пише Українська правда.

Згідно з даними джерел, сепаратисти звинувачують Крат в "тортурах антімайдановців і розстрілі "Беркута".

Журналістів привели до Ірми Крат, у якої була пакет на голові, і вказавши на неї, заявили, що у неї була "жіноча сотня" на Майдані, а в Слов'янськ вона приїхала, "щоб шкодити".

Після цього Крат забрали у невідомому напрямку.

Як повідомила Крат у коментарі російському телеканалу LifeNews, вона приїхала в Слов'янськ як журналіст, "висвітлювати події".

"Мене затримали за те, що я нібито виступила проти референдуму. Але це домисли. Я приїхала в Слов'янськ, щоб розповісти неупереджену правду", - зазначила вона.

Разом з тим журналіст Симон Шустер, який знаходиться в Слов'янську, розмістив у своєму Twitter'e короткий відеоролик з Ірмою Крат (журналістам не дали можливості з нею спілкуватися).

"Це все, що у мене є ... Допоможіть зв'язатися з її сім'єю, друзями", - зазначив він.


В описі до відео зазначається: "Ірма Крат, український активіст з Києва, затримана для допиту сепаратистами на сході України. Станом на 20 квітня перебуває у штаб-квартирі Служби безпеки України в Слов'янську. Командир сепаратистів заявив, що вона підозрюється у злочинах, в т . ч. тортурах. Її викрадачі не дозволяли їй говорити з пресою".

Перед цим він повідомив, що силовики-сепаратисти "показали нам "агента з Майдану", якого вони зловили - молода жінка в бежевому пальто".

Джерело відео - Simon Shuster·
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
оля Показати IP 21 Квітня 2014 09:54
Ну що ж гріха таїти є ж на майдані жіноча сотня ви ж так розкажували-показували про неї,ну і сумніваюсь що ця жіночка приїхала із добрими намірами у Словянськ хіба вже на майдані нема роботи?Ви майдауни женете від себе і вас женуть східняки із своєї території.Це ДЕМОКРАТІЯ ПО-УКРАЇНСЬКИ НОВІТНЯ.
луцьк Показати IP 21 Квітня 2014 09:55
Вона явно не українка судячи з ім'я і прізвища.
ВІК Показати IP 21 Квітня 2014 09:59
Хай правду розказує ця активістка про Майдан і про діяння там так званих "революцціонерів".
Аа можливо Показати IP 21 Квітня 2014 10:01
А можливо це провокація щоби ще більше людей натравити один на одного-головне щоб їй вухо тільки не" відрізали" як Булатову.Позор
Анонім Показати IP 21 Квітня 2014 11:00
А що взагалі їй там треба було робити і ще журналісткою прикидатись? У нас журналістів мало?:) А яке видання вона представляла? Ну явно не з добрими намірами вона там була! Сотня, сотники і т.д. і т.п.... це все бойові угрупування "Правого сектору", тільки тими назвами різних сотен всіх путають, а суть одна!
ярошевым холопцам Показати IP 21 Квітня 2014 18:41
Правосеков к ответу за все их преступления.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus