USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Сороміцькі пісні від Скрябіна у Луцьку

4 Серпня 2014 11:31
Хедлайнер фестивалю опору «Бандерштат: перезавантаження» Андрій Кузьменко, більш відомий як Кузьма - лідер гурту «Скрябін», завершив свій виступ нецензурною коломийкою, в якій йшлося про президента РФ Володимира Путіна.

Як заявив зі сцени Кузьма, її він написав спеціально для фестивалю «Бандерштат», а тому хоче, щоб разом із ним коломийку заспівали всі присутні.

Публіка «проковтнула» прості мотиви та слова і майже відразу почала співати разом з Кузьменком: «Мій собака задушив вчора комуніста й укусив за ср*ку смачно ще й сепаратиста», - виступав зі сцени «Скрябін». Сам же артист не вживав нецензурної лексики, проте характерними словами йому підспівували присутні.

Нагадаємо, фестиваль народного опору «Бандерштат: перезавантаження» тривав у місті Луцьку з 1 по 3 серпня. Під час фесту діяла не лише музична сцена, а й відбувались зустрічі з відомими діячами та журналістами. З гостями дійства поспілкувався радник Президента України Юрій Луценко, заступник командира батальйону «Азов» Олег Однороженко, депутат Верховної Ради Юрій Михальчишин, тощо.

Завершився фестиваль пізно вночі 3 серпня після виступу гостей з Ірландії гурту «Chruachan» та «Скрябін».

Обережно, відео містить нецензурну лексику!

Довідка:

Коломи́йки — традиційний жанр української фольк-музики і хореографії. Коломийка-дворядкова народна пісня (співанка). Кожен рядок коломийки має 14 складів з обовязковою цезурою (паузою) після восьмого складу.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Logika Показати IP 4 Серпня 2014 12:44
Оце так патріотизм((( і це під егідою обласної влади
Патріот Показати IP 4 Серпня 2014 12:49
Туфта ваш "Бандерштат". Нецензурщина і розпуста. Майбутнє України, блін. (
До Патріот Показати IP 4 Серпня 2014 13:07
А ти прийди хоч раз і тоді будеш говорити, що таке Бандерштат. Як веселять такі речі типу "під егідою обласної ради, під егідою ср*ки, під егідою мотики", нецензурщина,розпуста тирипири. Ви прийдіть на фестиваль і хоч раз відчуйте його атмосферу, послухайте розумних людей таких як Добродомов чи Луценко, послухайте якісну музику і тоді скажите де справжні патріоти і де та розпуста. Доречі гроші від фестивалю, які залишаться після покриття оргвитрат будуть направлені на допомогу нашим захисникам на сході. Слава Україні!
Патріот до До Патріот Показати IP 4 Серпня 2014 13:47
Я не хочу повторювати того, що на сцені промовляли Положинський та Кузьменко (який, між іншим, свого часу агітував за Партію регіонів). Луценко - ще той кадр. Ви кажете "прийди", але ні, дякую. Я ще себе трохи поважаю. Справжні патріоти? А що є мірилом того справжнього патріотизму? Невже вульгарність та епатаж? Героям слава!
CoM до До Патріот Показати IP 4 Серпня 2014 14:46
Осі всі хто там були най і служать в армії
Сонячна Показати IP 4 Серпня 2014 13:17
яка дикість, безкультурщина!!!!!!
сірий вовк Показати IP 4 Серпня 2014 14:41
Збірник нецензурщини. Таке враження, що український нород став такою собі шавкою, яка не може вкусити, проте, бігає і дзявкає від безсилля і дурної злоби.
Депутатка Показати IP 5 Серпня 2014 21:35
Мені коломийки ДУЖЕ СПОДОБАЛИСЯ! Просто клас!
Анонім Показати IP 4 Лютого 2018 20:11
Не цензура пісня але крута таке не можна показувати

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus