USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Спецподарунок від волинського губернатора – книги

27 Січня 2009 13:52
У рамках візиту до Горохівського району голова Волинськлої ОДА Микола Романюк відвідав новозбудовану школу в селі Скобелка, де навчається понад дві сотні дітей. Про це 27 січня повідомляє репортер «Волинських Новин».
Під час зустрічі з дітьми, які навчаються у новій двоповерховій школі, Микола Романюк висловив сподівання, що учні гарно збережуть цей подарунок. «Я обійшов класи. Вони гарні і чисті», – зазначив голова ОДА.
Губернатор пожартував, що до щоденників не заглядав, але певен: у такій школі можна вчитись на «добре» й «відмінно». Микола Романюк передав шкільній бібліотеці добірку книг письменників області (приблизно 80 книг).
Як інформує прес-служба голови ОДА, до неї увійшли книги відомих волинських авторів Надії Гуменюк, Василя Гея, Ніни Горик, Йосипа Строцюка та інших.
Довідково:
Шкільна бібліотека Скобелківської школи отримала у подарунок книги в рамках щорічної благодійної акції «Видавництва області – шкільним бібліотекам».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 27 Січня 2009 23:31
Шок: Губернатор роздає дітям книги автора-гея

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus