USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.90

США готові застосувати ядерну зброю проти КНДР, - ЗМІ

4 Вересня 2017 12:26
Президент США Дональд Трамп в телефонній розмові з прем'єр-міністром Японії Сіндзо Абе підтвердив готовність застосувати проти Північної Кореї всіх заходів, в тому числі і ядерний удар. Про це інформує Кореспондент з посиланням на РИА Новости.

Зазначається, що лідери обговорили останнє ядерне випробування КНДР.

«Президент Трамп підтвердив зобов'язання США захищати свою територію і союзників з використанням всього спектру дипломатичних (заходів), звичайних і ядерних можливостей», - повідомила прес-служба Білого дому.

Нагадаємо, за інформацією ЗМІ 3 вересня Північна Корея випробувала водневу бомбу, що в чотири-п'ять разів потужніша, ніж та, що була скинута на Нагасакі в 1945 році.

Своєю чергою, у ОБСЄ, Німеччинi, Франції, Китаї та США засудили випробування водневої бомби в Північній Кореї.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus