USD 40.75 41.15
  • USD 40.75 41.15
  • EUR 40.80 41.40
  • PLN 10.30 10.50

«Старий Луцьк» у рівній грі поступився одеській «БІПі»

18 Грудня 2023 17:36
Баскетбольний клуб «Старий Луцьк-Університет» вдруге програв в київському баблі: цього разу лучани зазнали поразки від одеської «БІПи». Одесити мінімально лідирували впродовж усього матчу та закрили його у четвертій чверті, святкуючи перемогу – 68:60.

Лучани впевнено розпочали гру та перемагали з рахунком 6:2. Але одесити потрохи підбиралися до лідера, і вже після половини першої чверті перемагали вони: Льюіс закинув трьохочковий та вивів «БІПу» вперед – 10:8. Невдовзі «Старий Луцьк» провів кілька вдалих атак, і Коцько повернув перевагу – 10:12. Однак у першій чверті таки мінімально перемогла «БІПА» – 16:15.

Читати ще: «Гра пішла за сценарієм «Черкаських Мавп», – Чайковський про поразку «Старого Луцька»

На початку другої чверті Мусієнко реалізував перший дальній кидок лучан у матчі, а Панфілов повторив вдалі дії партнера: «Старий Луцьк» отримав +4 відриву. Але перевага волинян протрималася недовго: вони проґавили дві атаки і у середині другої чверті на табло світилося 25:25. Одесити продовжували краще атакувати та відірвалися на +6. Після тайм-ауту здалеку знову влучив Мусієнко, не дозволивши «БІПі» піти у більший відрив. Однак одесити зуміли зберегти лідерство після двох чвертей – 36:32.

У лучан не пішла гра після перерви: вони робили чимало втрат та швидко заробили чотири командні фоли. Тим часом «БІПА» наростила перевагу до +8. Лучани взяли тайм-аут, після якого вирівняли гру та наблизилися до суперників – 45:44. Невдовзі Коровяков влучив «трьоху» та встановив на табло рівні цифри – 47:47. Одесити були трішки влучнішими в кінцівці третьої чверті та зберегли лідерство у матчі, щоправда воно було мінімальним – 54:53.

У четвертій десятихвилинці в «Старого Луцька» були проблеми в атаці: за понад 5 хвилин вони закинули лише три очки. Натомість «БІПА» краще реалізовувала свої кидки та відірвалася на +7 – 63:56. Дмитро Чайковський взяв тайм-аут, але це не надто вплинуло на ситуацію на майданчику. Одесити у другій половині чверті почали подовгу розігрували атаки, використовуючи увесь час, та в підсумку довели матч до перемоги – 68:60.

Євген Коровяков став найрезультативнішим у складі лучан – 13 очок. Завтра «Старий Луцьк» зіграє заключний матч баблу проти господарів «Київ-Баскета».

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus