USD 39.80 40.10
  • USD 39.80 40.10
  • EUR 39.90 40.15
  • PLN 9.85 10.00

Суддівський корпус Волині поповниться?

16 Березня 2009 09:09
У Комітет із питань правосуддя Верховної Ради України надійшли подання про обрання на посаду професійного судді, – інформують 16 березня «Волинські Новини».
 
За інформацією офіційного сайту Верховної Ради України, серед подань є і ті, що стосуються Волині. Всього нараховується 3 претенденти з нашої області, а саме:
Вілюк Микола Павлович – Горохівський районний суд Волинської області,
Корнелюк Василь Семенович – Локачинський районний суд Волинської області,
Мосієвич Ігор Вадимович – Любомльський районний суд Волинської області.
 
Довідково:
 
Комітет Верховної Ради України має розглянути подання про  обрання  кандидата  суддею  безстроково,   прийняти рішення  щодо  рекомендації або нерекомендації кандидата на посаду професійного судді. Після цього парламент приймає  рішення щодо обрання кандидата або відмови йому в обранні на посаду судді безстроково.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus