USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.55 39.80
  • PLN 9.75 9.90

Центри пенсійних фондів будуть у Любомлі та Нововолинську

12 Травня 2016 09:46
Центри управлінь пенсійних фондів будуть у Любомлі та Нововолинську, як і просила громада. Це підтверджує відповідь Мінсоцполітики на депутатське звернення Ігоря Гузя, - повідомляє «Нововолинський інформаційний портал».

Нагадаємо, Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що, відповідно до постанови Уряду №1055 реорганізація деяких територіальних органів Пенсійного фонду України відбувається шляхом злиття окремих структур. На Волині це мало виглядати так: Луцьке районне відділення приєднається до міського; управління Пенсійного фонду України в Рожищенському районі приєднає до себе Ківерцівське; до Старовижівського буде приєднане Ратнівське відділення; Шацьке і Любомльське об’єднають в одне - Шацьке об’єднане управління Пенсійного фонду України; Горохівське управління включать до складу Локачинського.

Люди були проти реорганізації управління ПФУ Любомльського району шляхом приєднання до Шацького управління ПФУ, бо це створило б низку незручностей, зокрема, і проблеми із доїздом та довгі черги у ПФУ.

Також обурення викликало об’єднання Нововолинського міського управління з Іваничівським з центром в селищі Іваничі.

ЧИТАТИ ЩЕ: ВОЛИНЯНИ ЗБУНТУВАЛИСЬ ПРОТИ ЛІКВІДАЦІЇ ПІДРОЗДІЛІВ ПЕНСІЙНОГО ФОНДУ

Бажаного досягнуто, «місцем розташування Шацького обласного управління Пенсійного фонду України визначено Любомль, а Іваничівського районного управління ПФУ – Нововолинськ», - йдеться у відповіді Мінсоцполітики на депутатське звернення.

«Розумію, що транспортне сполучення і загалом доїзди до Нововолинська та Любомля є доступними. Людям так буде зручніше. Юридичні адреси будуть в цих містах, а це означає, що і податки від їх діяльності сплачуватимуть тут. Працюватимуть відділення пенсійного фонду, отже жителям не прийдеться зі своїми питання їхати у селища Іваничі та Шацьк», – коментує Ігор Гузь.

ЧИТАТИ ЩЕ: НОВОВВЕДЕННЯ У ПЕНСІЙНОМУ ФОНДІ: ЩО ЗМІНИТЬСЯ ДЛЯ ВОЛИНЯН
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Працівник пенсійного Показати IP 12 Травня 2016 10:10
Черговий дешевий піар Гузя. На час його звернення питання було вже вирішено.
виборець Показати IP 12 Травня 2016 10:29
Як так бачу, що в нього вся робота поставлена на піарі. Якщо щось робить і добре - так тільки заради піару.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus