USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

У будинку, що спалахнув на Світязі, були сім'ї з маленькими дітьми

8 Серпня 2016 16:17
Дотла згорів літній дерев’яний будинок у селі Світязь Шацького району. У будинку - відпочивали сім'ї з маленькими дітьми. На щастя, ніхто не постраждав, - інформує КОРДОН.

На Світязі на вулиці Молодіжній у ніч із 6 на 7 серпня спалахнула пожежа у літньому дерев’яному будинку. Там відпочивали молоді сім’ї з маленькими дітьми.

У поясненні поліції одна з гостей зазначила, що у будинку були проблеми з електрикою: світло було слабким і постійно зникало. Тому усі електроприлади відпочивальники вимкнули заздалегідь.

Згідно з остаточними висновками пожежників, причиною загоряння стало коротке замикання електропроводки.

“Літній дерев’яний будинок згорів вщент. Рятувальники, поліція та “швидка” на місце події прибули оперативно. Завдяки тому, що люди швидко зреагували, ніхто не постраждав. Наслідки могли бути більш трагічними. Відпочивальники відбулись легким переляком”, – прокоментував ситуацію начальник Шацького відділення поліції В’ячеслав Моніч.

Пожежники вкотре нагадують бути обережними: за найменших підозр про небезпеку пожежі вимкнути електрику та перевірити справність проводки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
герасім Показати IP 9 Серпня 2016 12:13
Погано краще б хата чіпок згоріла.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus