USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.60 39.85
  • PLN 9.70 9.85

У дворах на Кравчука і Гордіюк облаштують місця для смітників

27 Липня 2017 15:13
Реконструкцію прибудинкової території на Кравчука №№ 2, 4 і Домни Гордіюк №№ 37, 39, 39а, 41 у 2016 році здійснили з порушенням проекту. Депутати просять міську раду виправити недоліки.

Про це йшлося під час пленарного засідання сесії Луцької міської ради 26 липня.

Мешканці вказаних будинків досі не мають належно облаштованого місця для смітників, хоча кошти на це закладали.

Аби виправити минулорічні недоліки з облагородження дворів Луцька, депутат Андрій Козюра озвучив запит до секретаря Луцької міської ради, виконувача повноважень Луцького міського голови Григорія Пустовіта.

«Півтора роки тому на Кравчука та Гордіюк проводили реконструкцію прибудинкової території, згідно схеми там мало бути накриття для смітників і спеціально облаштоване місце. Втім, досі цього немає, хоча ремонтні роботи завершили. Тому потрібно довести розпочате до кінця», - сказав Козюра.

Більшість підтримала цю пропозицію.

Нагадаємо, у місті масово ремонтують прибудинкові території та дороги, зокрема вперше почали облагороджувати приватний сектор.

Більше того, радник Луцького міського голови, депутат міськради та голова фракції «УКРОП» Ігор Поліщук повідомив, що нинішня команда має нові підходи до ремонтів вулиць – вимагають від підрядників не менше 7 років гарантії. Також Ігор Поліщук додав, що акти прийому передачі виконаних робіт підписують лише тоді, коли всі роботи завершені та недоліки виправлені.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 27 Липня 2017 19:55
На Кравчука,2 не все завершене....
Петро Показати IP 28 Липня 2017 08:50
А на Гордіюк 37 ніхто і не робив ремонт прибудинкової території. На вул Кравчука , починаючи з 2 будинку немає пішоходного тратуару, можна ноги поламати на тому бетоні, та й через дорогу таке саме, все в горбах, до 21 школи краще йти через двори.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus