USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.70 9.90

У Камені-Каширському просять створити окремий госпітальний округ

24 Жовтня 2019 12:04
На Волині хочуть повернутися до розгляду можливості створення на базі Камінь-Каширської центральної лікарні окремого госпітального округу.

Про це йшлося 24 жовтня під час засідання 25-ї сесії Волинської обласної ради.

Обранець громади Анатолій Філюк озвучив колективний запит за підписами кількох депутатів щодо повернення до розгляду питання про створення Камінь-Каширського госпітального округу.

Депутат розповів, що до нього та колег неодноразово звертаються мешканці Камінь-Каширського району з проханням посприяти в створенні на базі Камінь-Каширської центральної районної лікарні четвертого госпітального округу.

Анатолій Філюк нагадав, що свого часу Волинська облдержадміністрації визначилася зі створенням в області трьох госпітальних округів.

Він акцентував, що функціонування в області лише трьох госпітальних округів не забезпечить доступ всіх волинян до якісних медичних послуг.

Окрім того, депутат наголосив, що Камінь-Каширська центральна лікарня відповідає всім вимонам щодо створення на її базі госпітального округу.

Отож, на основі вищесказаного Анатолій Філюк попросив повернутися до розгляду питання про створення окремого госпітального округу на базі Камінь-Каширської центральної лікарні.

Депутати підтримали запит колеги більшістю голосів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus