USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Ковельському районі обурені люди досі блокують дві траси

8 Травня 2017 11:49
Мирні акції протесту по перекриттю дорожнього руху ще тривають на автодорозі міжнародного значення «Київ-Ковель-Ягодин», поблизу сіл Заячівка та Озерне Ковельського району, та на автодорозі «Луць-Ковель» у селі Воля-Любитівська цього ж району. Про це повідомляє прес-служба волинської поліції.

Причиною перекриття є невдоволення волинян рішенням щодо ліквідації наслідків діяльності Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод».

Як повідомлялося, 15 машин відходів з ковельського ветсанзаводу скинули у ніч на 5 травня поблизу Поворська. Відтак, того ж дня у знак протесту мешканці прилеглих сіл перекрили трасу міжнародного значення Київ-Варшава у районі села Гулівка.

Охорону публічної безпеки забезпечують співробітники поліції Ковельського ВП ГУНП у Волинській області. Порушень правопорядку не зафіксовано.

Окрім того, сьогодні, 8 травня, перед будівлею міської ради у Ковелі зібралися люди, які вимагають, аби рештки з ветсанзаводу не скидали поблизу їхніх домівок. Також люди вимагають відставки заступника голови Волинської ОДА Сергія Кошарука, який письмово обіцяв ковельчанам, що до 28 квітня рештки з території ветсанзаводу вивезуть. Проте досі цього так і не виконав.

Нагадаємо, вчора, 7 травня, через ковельський ветсанзавод обурені люди перекрили 2 траси та в’їзд до Турійська. Причиною перекриття є невдоволення місцевих жителів вивантаженням поблизу села Поворськ 15 КамАЗів мертвих тварин з Ковельської філії ДП «Укрветсанзавод».

Варто додати, через катастрофічну ситуацію на ветсанзаводі мешканці Ковеля та прилеглих сіл вже раніше перекривали міжнародну трасу Ковель-Ягодин. Люди скаржилися, що їх дістали бездіяльність та ігнорування влади, постійні відписки, тож єдиний вихід – вийти на протест.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
ВОЛИНЯНИН Показати IP 8 Травня 2017 14:43
БОРІТЬСЯ - ПОБОРЕТЕ БЕЗДІЯЛЬНІСТЬ бюрократів!
Петя Показати IP 8 Травня 2017 20:38
Кастрировать уб^юдка Ивахова!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus