USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У Києві бунтують проти львівського сміття

22 Червня 2016 09:06
У Києві бунтують проти львівського сміття. Комунальники запевняють, що у Володимир-Волинський його не привезуть, - інформує Володимир медіа.

Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло, що на луцьке сміттєзвалище вивозять сміття зі Львова. Тоді ж таки і стало відомо, що була усна домовленість зі столицею та всіма містами західних регіонів країни про можливість приймання львівського сміття.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: САМ-НА-САМ ІЗ ВЛАСНИМ СМІТТЯМ: ПЕРСПЕКТИВИ ЛУЦЬКОГО СМІТТЄЗВАЛИЩА

Проте, у багатьох містах мешканці висловили своє занепокоєння такою допомогою.

Наприклад нещодавно на сайті КМДА з’явилася петиція, яка вимагає заборонити ввезення львівського сміття на київський завод «Енергія».

«Не враховані інтереси мешканців Лівобережної частини Києва. Влітку смердючий «вихлоп» заводу «Енергія» і без чужого сміття просто вбиває, нічим дихати. Також економічно невигідно везти це сміття за 850 км від Львова до Києва», – пише автор звернення у відповідній петиції на сайті Київської міської ради.

На думку автора ініціативи, економічно зваженим рішенням буде спалювання сміття в містах Львівської області.

Треба сказати, що в наше місто це сміття не возять, принаймні у цьому нас переконував начальник управління житлово-комунального господарства і будівництва Віктор Фіщук.

Хоча трагедія на Грибовицькому сміттєзвалищі нагадала нашим можновладцям, що біда може «прийти тихою ходою» у будь-якому місті нашої країни.

У Володимирі-Волинському нині сміття складують на другій карті міського полігону твердих побутових відходів. Проте, вже зараз комунальні служби активно працюють над проектуванням третьої і четвертої карти. На нещодавній нараді у облдержадміністрації озвучили, що сміттєзвалище у Володимирі – одне з найкращих в області.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Оксана Показати IP 22 Червня 2016 10:14
Ну давайте зробило зі Львова смітник коли вони зараз у такій скрутній ситуації. Як їздити туди на відпочинок і хвалити їхнє вміння організовувати розважальні заходи, фестивалі ... то у нас виходить. А зараз ми забули про добросусідські відносини.
Лех Показати IP 22 Червня 2016 13:18
Заср*лися львівяки, а сміття жерти мають всі інші? На брище вночі машина за машиною.
манька до оксана Показати IP 22 Червня 2016 17:54
давай будемо відпочивати та розважатись серед львівського сміття в Луцьку! вважаю буде круто! а сміттєспалювальний завод почекає ще років 20!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus