USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

У Києві під посольством Білорусі відбулася акція пам’яті Віталія Шишова. Фото

3 Серпня 2021 22:15
Під посольством Білорусі відбулася акція пам’яті Віталія Шишова.

Як передає кореспондент УНІАН, в Києві на вулиці Коцюбинського біля посольства Білорусі відбулася акція пам’яті Віталія Шишова, якого сьогодні зранку знайшли повішеним в лісопарковій зоні в Святошинському районі Києва.

На акцію прийшло декілька сотень людей. Багато з них очевидно є громадянами Білорусі, оскільки виступали на акції білоруською мовою.

Люди, які прийшли на акцію, переконані, що про самогубство Шишова у жодному разі не може бути й мови, вони впевнені, що його вбили спецслужби Білорусі за наказом Олександра Лукашенка, який називає себе президентом цієї країни.

Читайте ще: «Це стара схема. Людина повішена зі слідами побиття на обличчі», – колега про обставини смерті Шишова

Також вони закликали українську владу розірвати дипломатичні стосунки з самозваною владою Білорусі, розслідувати злочин проти Шишова та покарати його вбивць.
Учасники акції вигукували гасла білоруською мовою «Герої не вмирають, допоки про них пам’ятають!», «Живе Білорусь!».

Окрім того, слід зазначити, що люди, які особисто були знайомі з Шишовим, заявили, що він був цілеспрямованою, життєрадісною людиною і не мав жодних підстав для самогубства.

Наприкінці акції її учасники запалили фаєри, а також поклали квіти до місця пам’яті Шишова навпроти будівлі посольства Білорусі.
Нагадаємо, голову громадської організації «Білоруський дім в Україні», громадянина Білорусі Віталія Шишова знайшли повішеним зранку 3 серпня на території лісопаркової зони у Святошинському районі столиці. Напередодні співмешканка Шишова повідомила, що чоловік пішов на пробіжку і не повернувся.

Кримінальне провадження розпочато за ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Основні дві версії смерті Шишова, які розглядає поліція, – самогубство та вбивство з імітацією самогубства.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Можливо й так Показати IP 4 Серпня 2021 05:53
Замначальника патрульної поліції в Одеській області теж був життєрадісний і цілеспрямований. Поки з грошима не зв'язався..... Звичайно, в даній ситуації Україна з шкури вистрибне, а буде схиляти слідство до вбивства.
Я Показати IP 4 Серпня 2021 08:17
мабуть його куратори його і підтягнули повище.. гроші то йому виділялись.. а де вони тепер - хто взнає..
Анонім Показати IP 4 Серпня 2021 09:45
А безутешная вдовушка, тем временем, нашла в себе силы и уже отрабатывает повестку: призывает брать в руки оружие и идти свергать рЭжим. Кто то еще сомневается, что это "сакральная жертва" ?
Я до Анонім Показати IP 4 Серпня 2021 21:13
ту дурочку на х.. ніхто ще не послав???
Анонім Показати IP 4 Серпня 2021 10:11
Мир сходит с ума! Что это за цирк?? Делают сокральную жертву, надувают как куклу и носятся с ней. Кпц.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus