USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку діти загиблих військовослужбовців ЗСУ безкоштовно їздитимуть у тролейбусах

15 Лютого 2023 11:05
В обласному центрі Волині діти загиблих військовослужбовців ЗСУ безкоштовно користуватимуться тролейбусами.

Відповідне рішення прийняли під час засідання виконавчого комітету Луцької міської ради.

На розгляд винесли проєкт рішення про внесення змін до попереднього рішення виконавчого комітету міської ради «Про перелік категорій громадян, яким буде надаватись безкоштовний проїзд при здійсненні перевезень пасажирів громадським транспортом (автобус, тролейбус) Луцької міської територіальної громади у 2023 році».

Нагадаємо, відповідно до цього рішення низка категорій громадян цього року отримали право на безплатний проїзд у громадському транспорті Луцької громади (в автобусах і тролейбусах). Це, наприклад, учасники бойових дій, люди з інвалідністю, ветерани ОУН-УПА, бійці-добровольці.

Сьогодні ж до переліку внесли зміни. Право на безкоштовний проїзд у громадському транспорті (тролейбус) в 2023 році також отримають діти військовослужбовців Збройних сил України та інших військових формувань, створених у відповідності до чинного законодавства України, яким надано статус: член сім'ї загиблого, член сім'ї загиблого Захисника чи Захисниці України (на підставі документів, виданих департаментом соціальної політики Луцької міської ради; дітям до 14 років на підставі відповідної довідки), діти зниклих безвісти військовослужбовців (на підставі витягу з Єдиного реєстру досудових розслідувань), діти осіб з інвалідністю внаслідок війни з числа учасників АТО/ООС (на підставі посвідчення батька чи матері та свідоцтва про народження дитини) та відповідно до Комплексної програми соціальної підтримки ветеранів війни та членів їх сімей, які зареєстровані на території Луцької міської територіальної громади, на 2021–2023 роки.

Олександр ЗЕЛІНСЬКИЙ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Анонім Показати IP 15 Лютого 2023 13:12
А маршрутки що
Колян до Анонім Показати IP 15 Лютого 2023 14:39
На маршрутки не дотягнули
Всезнайко Показати IP 15 Лютого 2023 15:40
Ці дітки на таксі повинні їздити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus