USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку заслухають кандидатів на посаду керівника митниці

21 Квітня 2016 21:59
Громадська рада заслухає кандидатів на заміщення вакантної посади начальника Волинської митниці ДФС. Відтак, публічні громадські кадрові слухання відбуться у Луцьку 22 квітня о 12.00 в овальному залі Волинської обласної ради (Київський майдан, 9).

Про це інформують на сторінці Громадської ради у мережі Фейсбук.

Як Інформаційне агентство Волинські новини повідомляло раніше, під Волинською митницею триває акція протесту проти нещодавно призначеного виконувача обов’язків начальника митниці Олександра Шавлака.

ЧИТАТИ ЩЕ: НОВЕ РОЗПОРЯДЖЕННЯ НА ВОЛИНСЬКІЙ МИТНИЦІ

Нагадаємо, колектив митниці просив в обласної влади призначити постійного місцевого керівника, а не так званих «гастролерів», яких призначають на посади тимчасових виконувачів обов’язків ось вже майже 4 роки. Їхня головна вимога, як і тих, хто цілодобово пікетує адмінбудівлю митниці – на конкурсній основі обрати керівником волинянина, людину, яка забезпечить ефективну роботу митниці та знайде компроміс з колективом.

З цього приводу висловився і голова облради Ігор Палиця під час прямого ефіру на телеканалі «Нова Волинь». Він наголосив, що це неприпустимо, аби керівником Волинської митниці була людина, яка займалася контрабандою, працюючи на іншій митниці. «Це - волинська земля й можна знайти волинянина для того, аби той керував митницею. Це має бути незаангажована людина, не хабарник, не крадій. Коли Київ міняє вже четвертого керівника, ставить на посаду виконувача обов’язків того, хто займався тими ж хабарами та контрабандою на Чернігівській митниці, це - неприпустимо», - наголосив Ігор Палиця.

Разом з тим, нещодавно йшлося про те, що працівники митниці незадоволені кадровою політикою Олександра Шавлака, який своїми діями лише посилює обурення колективу, громадськості та обласної влади.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Алла Показати IP 21 Квітня 2016 22:05
Давайте назад Микитюка і буде нормально
Гроші роблять диво до Алла Показати IP 21 Квітня 2016 23:35
То фігня, що начальника призначає Київ )))) вже Гунчик з Никитюком знайшли ручного хабарника який їм буде носити касу і рішати всі питання і рішили його відмазати з допомогою прирученого Дильова)))))скоро хабарників шукають))))
Вован до Алла Показати IP 22 Квітня 2016 00:01
Нормально кому? Микитюку?
Волинянин Показати IP 21 Квітня 2016 22:07
Движуха за кормушку!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus