USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.10 39.45
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку «полювали» на «алкогольних порушників»

4 Червня 2014 11:26
Незважаючи на заборону продажу спиртного у нічний час, у Луцьку продовжують торгують алкогольними напоями вночі.

Нагадаємо, згідно із рішенням «Про заборону продажу пива, алкогольних, слабоалкогольних напоїв, вин столових та тютюнових виробів» на території обласного центру заборонили реалізацію алкоголю із 22 й до 8 години.

Однак активісти із волинської Самооборони неодноразово «ловили на гарячому» продавців, які, все ж таки, продавали спиртне у забороненні години.

Зі слів заступника керівника луцького штабу Самооборони Богдана Климчука, під час такого собі експерименту, самооборонівцям без зайвих проблем вдалось придбати алкоголь у наступних торгових установах: ТзОВ ПАККО Холдинг магазин «ПАККО», ТзОВ «ГЕОМАКС-РЕСУРС», ТОВ «Альянс Холдинг, АЗС «WOG», «Лукойл», «ОККО», «Bell Oil».

Загалом, з 31 на 1 червня таким чином активістам вдалось придбати 16 пляшок «горючого». Як доказ, вони зберегли усі чеки.

На це Луцький міський голова Микола Романюк зауважив, що усіх порушників, яких ловитимуть «на гарячому», позбавлятимуть дозволів на торгівлю після 22 години та штрафуватимуть.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучанин Показати IP 4 Червня 2014 11:27
нема чим зайнятись ...
АСЯ Показати IP 4 Червня 2014 11:32
Краще проїдьтесь по нічних магазинах на 40-33 гпз кварталах там просто повний пісец...
Вінстон Показати IP 4 Червня 2014 13:27
А як труби горять то що? Самі можновладці там і купують! Нераз бачив і пиячили з ними. А коли вони (Держчини) готові, то дуже люблять щей корочками похвастатись. Тіпа "Ось дивіться я такий і такий, давай продавай, а то закрию твій ларьок нафіг". Отакі вони є.
Ігор Ш Показати IP 4 Червня 2014 13:41
ВУл. Дубнівська магазин східний, цілодобово торгують алкоголем, хоча дозволу на цілодобову торгівлю немають. Як наслідок постійно поночах збирається купа пяних водіїв на авто і влаштовують мало не дискотеки
Петро Показати IP 4 Червня 2014 16:26
Від Київської пл до міськвиконкому під поріг - майже на кожній зупинці "шалманчики",які прибуткові в основному за рахунок ЦІЛОДОБОВОЇ торгівлі цигарками і алкоголем...влада про це не знає чи робить вигляд?...
Замітив Показати IP 4 Червня 2014 16:52
На першому та останьому фото пиво придбане на АЗС Луцького району, а саме сели Липини вул.Відродження, 40 і в селі Великий Омеляник, вул. Володимирська, 1а!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus