USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.76 9.95

У Луцьку попрощалися із 39-річною жінкою, яку на переході збив неповнолітній

5 Січня 2022 21:31
У Луцьку попрощались з Альоною Коломійчук, яку 12 грудня разом із 5-річним сином та іншими пішоходами збив 16-річний водій на переході біля «Там Таму».

Нагадаємо, постраждала в ДТП 39-річна лучанка померла близько 7 години ранку 2 січня, так і не вийшовши з коми. Лікарі боролися за її життя три тижні. У її стані спостерігалася позитивна динаміка, жінка навіть почала самостійно дихати, пише Вісник.

Без дружини залишився чоловік Альони – авіаційний інженер, прапорщик Військово-Повітряних сил у запасі Олександр Вакульчук. Сьогодні – 5 січня, на траурному служінні у церкві «Відродження» чоловік був без обох їхніх синочків. Розбитий горем, він не зміг стримувати сліз, коли дивився на фотографію загиблої дружини та щиро дякував кожному, хто підходив підтримати його у цей скорботний день.

Провести жінку в останню путь прийшли понад сотня людей, серед яких її близькі, друзі, колеги, сусіди.

Друзі родини, подружжя Роман та Надія розповіли, що запам’ятали Альону як щиру та дуже людяну жінку.

«Вона завжди приходила на поміч, завжди вміла підтримати, ніколи не забувала добро та віддячувала сторицею. Цьому світові не вистачатиме такої світлої та сонячної людини», – каже пані Надія.

Наостанок до усіх присутніх звернулися найближчі рідні загиблої. Матір померлої щиро подякувала усім, хто прийшов у цей день провести її донечку в останню путь та попросила молитися за воскресіння Альонки (так її любили називати у родині та серед близьких друзів).

Звернулась до присутніх і сестра загиблої:

«Я знаю, що вона точно зараз з Богом. Тепер для кожного з нас вона – ангел-охоронець. Ми можемо звертатися до неї за допомогою. Я вірю, що те, що трапилось з Альоною, дозволить усім нам переусвідомити життя та прийняти його зовсім по-іншому. Ми будемо задумуватись над тим, що і як ми робимо. Ми щосекунди впродовж понад трьох тижнів молилися за її одужання, але, на жаль, ми її втратили», – зазначила дівчина.

Поховали 39-річну Альону Коломійчук на кладовищі у селі Липини.

Нагадаємо, 12 грудня 2021 року у ДТП за участі неповнолітнього постраждала мама третьокласника Луцького ліцею № 27 та його брат. На їхнє лікування збирали кошти.

Автомобіль Renault Megane, тікаючи від патрульних, здійснив наїзд на чотирьох пішоходів, що перетинали проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. Після зіткнення неповнолітні керманич і двоє пасажирів намагались втекти з місця події, однак їх затримали поліцейські з громадянами.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Яна Показати IP 6 Січня 2022 10:25
Надіюсь та малолітня падлюка поплатиться за це...
Шарій до Яна Показати IP 6 Січня 2022 12:15
Ща півникі налітять, будуть кукарікати про якусь голівудську погоню з пострілялками та винуватістю поліцейських. Винувата лише товста тварина
Рійяш до Шарій Показати IP 6 Січня 2022 18:15
Поліцейські теж винні, цей малолітній виродок не втікав би аж так, що по пішоходах проїхався , якби в поліціянтів хватило розуму не гнатися за дурнуватим малолєткою там де велике скупчення людей. Тупість поліції і абсолютна безмозглість цього виродка є сумою, що дорівнює смерті людини
Віталій Показати IP 6 Січня 2022 14:57
Жаль що навіть хорошу людину навіть за величезні бажання і ґроші не можна повернути з того світу
Vasyl Показати IP 6 Січня 2022 16:22
Жаль діток, які залишилися без мами, жаль чоловіка, який так рано втратив дружину, жаль всіх рідних і близьких, хай земля їй буде пухом. І хай буде проклятий, той покидьок, що зробив таке горе. Надіюся, що для нього настане час, коли він буде в пеклі ще за життя.
До падлюки Показати IP 6 Січня 2022 20:39
Бувають випадки коли такі трагедії дійсно трапляються випадково. Але це не в тому випадку поки...идьок. те як ти себе вів на суді наводить на думку що твій курячий мозок навіть не усвідомлює те що накоїло твоє тіло яке живе окремо від твоєї порожньої голови. Твоя "рєпа" не може усвідомити як малим дітям пояснити що вони ніколи більше не побачать матір! Ніколи не почують рідний голос! Ніколи не обнімуть її! Ти забрав в них дитинство..... Щасливе дитинство! Дай Бог щоб ти отримав за це по заслугах. Дай Бог щоб твої діти (якщо будеш їх мати) не зустріли на своєму життєвому шляху такого виродка як ти бо діти не винні абсолютно ні в чому.
феміда Показати IP 6 Січня 2022 21:21
у народів середзземнногго мооря єє ціккаавий зввичаай, називаєттться Веендеттаа. за вбиивсство баггаато неддають рроків в тюрмі. боо всі ззнають --щщоо жжжииввве пооооки сидить вттююрррміі. аа ппоттімм.Ддюжее дієвво!
Юра Рабон до феміда Показати IP 6 Січня 2022 23:32
Лохопед допоможе, може...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus