USD 39.62 39.84
  • USD 39.62 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку повернули 5 млн на реабілітаційний центр для атовців

26 Вересня 2018 12:46
5 мільйонів гривень виділили з міського бюджету на будівництво реабілітаційного центру для учасників АТО, які були раніше зняті на добудову школи №27.

Про це йшлося 26 вересня під час засідання сесії міської ради.

Раніше виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт інформував, що тендер на придбання вживаних тролейбусів не відбувся, тож було вирішено спрямувати ці кошти на будівництво центру реабілітації учасників АТО та членів їх сімей КП «Центр первинної медичної допомоги».

Відтак, на сьогоднішній сесії депутати внесли зміни до бюджету міста, таким чином повернувши кошти на будівництво реабілітаційного центру.

Нагадаємо, у серпні виконувач повноважень Луцького міського голови запевнив, що центр реабілітації для учасників АТО збудують у місті вже наступного року, навіть не зважаючи на те, що міська рада вдалася до технічного рішення й тимчасово перекинула кошти з будівництва реабілітаційного центру на добудову школи.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus