USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку представлять «бронебійне» чтиво

20 Січня 2014 16:45
До Дня Соборності та Свободи України відбудеться презентація серій «Бронебійна публіцистика» та «Підривна література» проекту «Бібліотеки газети «День» «Україна Incognita».

Флагман інтелектуальної думки, газета для розумної і вимогливої аудиторії. Таку оцінку сьогодні прогресивно – свідомі громадяни дають всеукраїнській газеті «День», газеті, яка завжди уникає категоричності та квітчастого замилування в своїх оцінках, керується у своїй роботі здоровим консерватизмом та раціональним мисленням, повідомляють організатори заходу.

«Бронебійна публіцистика» та «Підривна література» - це актуальна історія в найкращих традиціях Бібліотеки газети «День» «Україна Incognita», спосіб достукатися до мислячих людей, які хочуть краще розуміти себе в нинішній Україні. Усі постаті, представлені в цих серіях, руйнували, підточували, підривали застарілі, антигуманні стереотипи, які панували в дорадянському, радянському і є доволі впливовими в сучасному українському суспільстві, а також стверджували політичну, духовну гідність особистості, право на вільну думку, вільне слово у соборній, незалежній державі.

Особливістю презентації буде те, що представляти твори будуть як бібліотекарі, так і студенти державного училища культури і мистецтв імені Ігоря Стравінського, автор передмови до одного з видань серій «Бронебійна публіцистика» – Уласа Самчука «На білому коні» і «На коні вороному» Володимир Лис, лауреат обласної літературно – мистецької премії імені Агатангела Кримського 2011 року – Сіма Кордунова.

Презентація «бронебійного» чтива відбудеться у Волинській державній обласній універсальній науковій бібліотеці імені Олени Пчілки 21 січня 2014 року о 12.00.

Запрошено: Наталію Малімон – заслуженого журналіста України, власного кореспондента газети «День» у Волинській області, Ірину Костанкевич –заступника голови правління благодійного фонду «Фонд Ігоря Палиці – Новий Луцьк», завдяки якому бібліотека отримала серію «Бронебійна публіцистика» та передплату на газету «День»; Володимира Лиса – члена НСПУ, письменника.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus