USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку продають 85-річний американський автораритет Hudson. Яка вартість і чим унікальне це авто

26 Грудня 2022 21:44
На сайті Auto.ria виставили на продаж рідкісний автомобіль американської марки, яка давно припинила своє існування. Йдеться про автомобіль Hudson Custom Eight 14k 1937 року випуску.

Такий автомобіль єдиний в Україні, пише Автоцентр. Він пройшов повну реставрацію і має приголомшливий вигляд. Седан отримав характерне двоколірне забарвлення кузова, де основним є білий, а колісні арки виконані в темно-червоному. В аналогічний відтінок пофарбували ящик на кормі та ободи навколо фар.

Салон раритетного представницького седана оброблений білою шкірою, а на підлозі укладено ковролін. Рульове колесо виготовлене з дерева. У його оснащення включили аудіосистему з шістьма колонками та сабвуфером, електросклопідйомники, діодне підсвічування та центральний замок.

Під капотом Hudson Custom Eight встановлено не рідний мотор. Його замінили на 2,7-літровий бензиновий двигун, який працює у парі з п’ятиступінчастою коробкою BMW. Просять за унікальний седан 35 тисяч доларів.
Читати ще: У Луцьку продають «Запорожець» за 2 мільйони гривень

Власник Hudson Custom Eight 14k розповів, що виявив автомобіль у Луганській області. Точніше те, що від нього залишилося. Машина більше нагадувала купу металу, аніж транспортний засіб. Досвідчені тюнери змогли повернути автомобіль до життя. На це пішло близько трьох років. Оригінальні деталі знаходили на різних сайтах та аукціонах. Скільки було витрачено на реставрацію, власник не називає.
Зазначимо, що марка Hudson існувала з 1909 до 1957 року. Вона спеціалізувалася на випуску машин преміум-класу. За обсягами виробництва вона не поступалася таким автогігантам того часу, як Ford і Chevrolet.

Читати ще: Лучанин відреставрував авто генерала Монтгомері

Як відомо, авто належить луцькому автореставратору Олександру Іовхімчуку.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Уася Показати IP 26 Грудня 2022 22:54
Це - не реставрація... навіть тюнінгом не назвеш... просто жах
"Волинянка" Показати IP 26 Грудня 2022 23:02
Я, "конєчно, діко ізвіняюсь", як кажуть на Волині, але реставрацією цього авто не досягнуто його автентики ! Зусиль і, видно, шо грошей потрачено багато, але то все не для користі справи ! Навішані китайські цяцьки - підфарники, бризковики, стопи, куферок, якість матеріалів внутрішнього оздоблення та інтер'єр - справляють враження голівудської блонди з силіконовими цицьками і ботоксом ! Реставрація передбачає збереження і використання значного відсотка автентичних, рідних, і класичних конструктивних елементів, механізмів і запасних частин ! А так просто - то є муляж і бутафорія ! Хоча будуть такі, шо скажуть, "а шо - красіво" !
Депутат Показати IP 26 Грудня 2022 23:50
Ці шість фар то шедеур, ще на даху люстри не вистачає))) Ну звичайно якщо з металолому він то ліпив то не шкода, такий значить у людини смак чи несмак. Комусь золоті батони, комусь унітази.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus