USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.63 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Розчистять прибережну смугу Стиру в центрі Луцька

3 Квітня 2019 08:44
На послуги з видалення зелених насаджень на прибережній смузі річки Стир, на проміжку від мосту на вулиці Шевченка до кінця пляжу поблизу Центрального парку культури та відпочинку імені Лесі Українки, витратять 193,061 тисячі гривень.

Замовником робіт став департамент житлово-комунального господарства міськради. Виконає роботи, відповідно до договору, укладеного 1 квітня, товариство з обмеженою відповідальністю «Річковий порт Луцьк». Строк надання послуг – квітень-серпень.

Нагадаємо, цьогоріч планують капітально відремонтувати центральну алею парку, забезпечити освітлення усіх алей, реконструкцію пляжу та використовувати дамбу як бігову доріжку. Про це під час пленарного засідання сесії міськради повідомив радник Луцького міського голови Ігор Поліщук. З його слів, концепція парку передбачає освітлення усіх алей, озеленення, ремонт фонтанів, встановлення смітників, очищення парку від самосіву та чагарників. Вже вдалося чистити частину парку ліворуч від центральної алеї. Надалі планують використовувати дамбу як бігову доріжку, реконструювати пляж та територію за будівлею ФСТ «Спартак».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Максим Перепелиця Показати IP 3 Квітня 2019 10:32
Нарешті знайшли гроші для річки Стир. Народився та живу в Луцьку більше 60 років, а такої брудної та зарослої водоростями річки, як зараз, ще не було.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus