USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку розмалювали медичний заклад

4 Серпня 2016 23:29
"Центр первинної медико-санітарної допомоги", що знаходиться на вулиці Бенделіані, 7 у Луцьку прикрасили малюнками.

Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомила Наталія Гурпіна.

"Мікрорайон ЛПЗ має "Центр первинної медико-санітарної допомоги". Там і для діток лікарі є, і для дорослих! Тепер дитяче відділення прикрашене гарними малюнками! І малюнки ці не прості! Їхній автор Наталя Чубко - художниця, яка започаткувала власний стиль "чубківка" (сліпучо усміхається на світлині). Її роботи є у багатьох куточках світу! Тож цілком ймовірно, що колись ми ті стіни продамо з аукціону", - написала лучанка.

Нагадаємо, нещодавно студентки ВПУ будівництва та архітектури Ольга Філюк та Вікторія Король за підтримки Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» продемонстрували свої таланти, прикрасивши стіни маневицької лікарні.

Раніше Завдяки стипендіатці Фонду Ользі Філюк та команді, яку дівчина зуміла згуртувати навколо себе, в обласній дитячій лікарні в Луцьку вже з’явились казкові палати в хірургічному, онкогематологічному відділеннях та консультативній поліклініці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Віра Показати IP 5 Серпня 2016 08:12
Супер!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus