USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку буде ще одна «розумна зупинка». ФОТО

9 Квітня 2015 20:40
Ще одну зупинку громадського транспорту у Луцьку обладнали електронним табло, на якому відображатиметься графік руху маршруток в місті.

Так, сьогодні, 9 квітня, на зупинці «Центральний універмаг міста» запустили електронне табло, яке буде інформувати про рух маршрутних таксі.

Наразі табло вже встановлене й працює, однак GPS-зв`язок поки що відсутній.

Щоправда, на нову «розумні зупинку» лучанам довелося трохи почекати - у міській раді обіцяли, що ще декілька зупинок з електронними табло з’являться у 2014 році.

Нагадаємо, перша «розумна зупинка» запрацювала у Луцьку влітку 2013-го по проспекту Волі, 4. Щоправда, лучани скаржилися, що табло або не працює, або ним користуватися незручно.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Лучанин Показати IP 9 Квітня 2015 21:26
Вона не працює, а коли запраціює? Спочатку дороги нормальні зробіть і тролейбуси без дірок.
Макс до Лучанин Показати IP 9 Квітня 2015 23:27
Та дороги у місті ремонтують. Не треба грішити на владу. За час мерства Романюка ремонту доріг приділяють значну увагу. Усі центральні магістралі у нормальному стані. Цьогоріч обіцяють проспект Волі зробити. Тротуари вкладають плиткою. Ремонтують прибудинкові території, які при попередньому міському голові не робили. Напевно Ви не виїзджали за межі Луцька. От там є й справді жахливі дороги. Так що у нас ще все добре
Тра-та-та до Лучанин Показати IP 9 Квітня 2015 23:29
Та придбали ж вживаних польських тролейбусів. Їзджу ними на роботу і з роботи щодня. Хороші траліки. Так, хочеться нові тролейбуси, але вони дуже дорогі. Кількість тролейбусів на вулицях міста останнім часом збільшилася. Якість послуг нормальна. Дякуємо Романюку
мішка Показати IP 9 Квітня 2015 21:40
"розумна" зупинка з надрукованими папірцями в буддиських барабанчиках, і це в 2015році! палеозойська ера, а не розумна зупинка...
Конь Показати IP 9 Квітня 2015 22:44
треба буде в шахи з нею перекинутись
Шурік Показати IP 9 Квітня 2015 23:19
То хороша річ. Міська влада продовжує покращувати транспортні перевезення у місті. Романюк обіцяв, що GPS обладнають усі маршрутки і зробив. Зробили і озвучку зупинок у маршрутках. Зроблять і "розумні зупинки". Я йому вірю. Романюк намагається зробити місто кращим.
У-ух! Показати IP 10 Квітня 2015 06:47
Що воно дало: маршрутки як стояли десятками на зупинках Старий ринок,Центральний Унiвермаг,Там Там, так i стоять,незвжаючи на сигнали тролейбусiв....БИДЛУ нiчого не поможе.
свобода Показати IP 10 Квітня 2015 08:45
да нах.я вона потрібна,для звіту,показухи,зажерлевості.....то і без неї ітак все видно...хто і як і де чим дихає.....

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus