USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.71 9.93

У Луцьку вночі п'яний водій врізався у ліхтар, а інший – у вантажівку

22 Червня 2020 12:04
У Луцьку в ніч на 20 червня два водії в стані сп’яніння вчинили ДТП, інформує патрульна поліція Волині.

На проспекті Соборності, близько 1-ї години, патрульні виявили дорожньо-транспортну пригоду, де водій Opel Vectra допустив зіткнення з вантажівкою DAF. Виявилося, що 46-річний водій Opel Vectra, перебував в стані алкогольного сп’яніння, результат – 1,9 проміле.

Другий випадок трапився на вулиці Володимирській, близько 3-ї години, 45-річний водій керуючи автомобілем Suzuki Baleno в стані алкогольного сп’яніння не врахував дорожньої обстановки, не обрав безпечну швидкість та зіткнувся з дорожнім ліхтарем. Огляд на стан алкогольного сп’яніння показав результат – 1,85 проміле.

На щастя, в автопригодах обійшлося без травмованих.

Патрульні на керманичів склали всі необхідні адміністративні матеріали.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Народна ініціатива Показати IP 22 Червня 2020 13:04
Треба внести доповнення до ПДР, шо за кермом синякам пити дозволити, але за умови, шо потім своїми авто вони будуть врізатися лобами тільки один в одного. А то нажеруться і державні паркани ламають або і людські авто ? А так дивись аліки один одному машини і тупі голови переб'ють і дороги від них очистяться !
Експерт Показати IP 22 Червня 2020 15:30
Пускай зупиняють весь транспорт в місті, а то перебьють одне одного

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus