USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

У Луцьку – новий маршрут № 30 «Богушівка-Луцьк». Шукають перевізника

21 Липня 2021 10:34
Аби забезпечити довезення мешканців з села Богушівка до Луцька, вводять новий маршрут.

Відповідне рішення ухвалили члени виконкому під час засідання 21 липня.

Як стало відомо під час засідання, закінчився термін дії тимчасового договору на приміському автобусному маршрут № 181 «Богушівка-Луцьк». У зв’язку з цим виникла необхідність оголошення конкурсу на перевезення пасажирів до села Богушівка Луцької міської територіальної громади.

Саме тому вирішили відкрити міський автобусний маршрут № 30 «с. Богушівка – Дубнівська (кільце)».

Маршрутки курсуватимуть у прямому та зворотному напрямку так: с. Богушівка, с. Забороль, Володимирська, Червоного Хреста, Ковельська, Глушець, Паркова (Словацького, Богдана Хмельницького), Волі, Київський майдан (Авторемонтна, Рівненська), Дубнівська (місця міжзмінного відстою у с. Богушівка, с. Забороль та на вул. Дубнівській).

Конкурс має бути проведений 14 вересня. Як йдеться в умовах, на маршруті має бути шість автобусів, у тому числі й у вихідні та святкові дні. Інтервал руху – 15 хвилин, загальна пасажиромісткість має бути не менше 80 місць. Участь у конкурсі можуть брати міські автобуси категорії М3 класу I з екологічними показниками не нижчими за Євро-5.

До проведення конкурсу та затвердження результатів перевізником за автобусним маршрутом № 30 «с. Богушівка – Дубнівська (кільце)» призначили ТОВ «АТП-Луцьк», яке зголосилося на це, повідомив начальник відділу транспорту Віктор Главічка.

Нагадаємо, з 1 червня на низці приміських маршрутів перевізники підвищили вартість проїзду. Це торкнулося і сіл, що були приєднані до Луцької громади. Щоб мешканці громади не переплачували за проїзд у приміських маршрутках, у Луцькій міськраді повідомили, що розроблять нові маршрути,

Юлія МАЛЄЄВА
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Підпільник Кіндрат Показати IP 21 Липня 2021 14:00
Ух-х-х, як відрапортували ! Маладца! Маршрут відкрили ( о, які ми вумні!) , а тепер шукаєм "коника", може хтось знайдеться... Мабуть треба навпаки ,- спочатку знайти перевізника, а потім рапортувати?
Житель Богушівки Показати IP 21 Липня 2021 16:38
Ми вже це чули і не один раз. Така стаття була вже весною. А до 14 вересня людям ходити пішки, як і всі ці роки? А потім не знайдеться перевізника і перенесуть тендер на 14 грудня? Дуже хотілося б, щоб наш мер разом з депутатами приїхали в Богушіку без авто, як прості жителі Богушівки і ще, щоб завітали в наш магазин і спробували там щось купити... Такого магазину навіть в лихі 90-ті не було. Щоб купити хліба, треба потратити мінімум 2 год часу і 20грн на маршрутку.
ЗнайЮ Показати IP 21 Липня 2021 23:57
Навіщо дублювати вже існуючий 251 маршрут?
Ксенія Показати IP 5 Листопада 2021 17:39
Чому Дубнівська не може бути з‘єднана з Львівською? Хоча там 2 лікарні, школа, університет, завод…

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus