USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку за два роки мають уніфікувати кіоски на зупинках

28 Квітня 2021 10:59
До 2022 року орендарі тимчасових споруд на зупинках громадського транспорту в місті Луцьку мають змінити вигляд своїх кіосків відповідно до затверджених архетипів.

Про це йшлося 28 квітня під час пленарного засідання 10-ї сесії Луцької міської ради.

Депутати розглянули кілька проєктів рішень про поновлення договорів оренди для обслуговування торгових павільйонів критих зупинок громадського транспорту. Договори оренди з підприємцями мають підписати на два роки.

Луцький міський голова Ігор Поліщук дав доручення управлінню архітектури та містобудування, зокрема його керівнику Веніаміну Тузу, взяти на контроль ці питання, аби підприємці виконали взяті на себе зобов’язання щодо приведення вигляду тимчасових споруд відповідно до розроблених архетипів.

«Потрібно ці питання систематизувати і працювати з підприємцями, аби вони здійснили зміни», – сказав він.

Голова земельної комісії Олександр Козлюк акцентував, що комісія ретельно працює над кожним проєктом рішення, а терміни оренди у всіх випадках закінчується 2022 року. Тому, якщо підприємці не змінять вигляд своїх тимчасових споруд, міськрада не продовжуватиме з ними договори оренди і шукатиме нових орендарів.

Нагадаємо, виконком затвердив концепцію зовнішнього архітектурного вигляду тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності та зупинок громадського транспорту з торговими павільйонами.

Реалізація рішення в комплексі з роботою щодо суттєвого зменшення кількості тимчасових споруд допоможе зробити місто естетично привабливішим. Також це дасть змогу навести лад із тимчасовими спорудами та зупинками, що псують зовнішній вигляд Луцька.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Лучани Показати IP 28 Квітня 2021 12:44
Все з ніг на голову ! Про яку торгівлю на зупинках громадського транспорту ви говорите ? То все суперечить нормативним вимогам ! Чогось розумні європейські зупинки зроблені за європейські гранти не передбачають розумних кіосків з пивом, кoвбасою, папіросами і чіпсами ! А місцева влада в угоду торгашам тулить їх, як горбатого до стіни ! Видно є зацікавленість !
Дед до Лучани Показати IP 29 Квітня 2021 11:20
А за чей счет банкет?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus