USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У Луцьку затримали кримінального авторитета

4 Квітня 2018 22:36
Правоохоронці увечері 4 квітня затримали кримінального авторитета Олега Кравчука, знаного за прізвиськом Алєня.

Про це ВолиньPost повідомили джерела у судових органах.

Відомо, що представники управління карного розшуку ГУНП у Волинській області затримали Олега Кравчука через причетність до так званої заборолівської справи, пов’язаної із викраденням та триманням у підвалі видобувачів криптовалюти.

Нагадаємо, 19 березня стало відомо, що четверо звинувачених утримували двох мешканців Луцька в підвалі у селі Забороль Луцького району, вимагаючи у них передати у власність автомобіль, квартиру, 5000 доларів США та «ферму біткоїнів». Правоохоронці з’ясували, що правопорушники причетні також до вчинення щодо потерпілих розбійного нападу, вимагання, а також незаконного заволодіння транспортним засобом.

Наразі Олега Кравчука затримали за статтею 208 Кримінально-процесуального кодексу України, яка за певних умов дозволяє уповноваженій службовій особі без ухвали слідчого судді, суду затримати особу, підозрювану у вчиненні злочину. Завтра, 5 квітня, йому обиратимуть запобіжний захід.

Нагадаємо, у вересні 2016 року уночі біля торгового центру «Гранд Волинь» через вибух гранати постраждало декілька автівок, одна із них – «Лексус», на якому тієї ночі їздив той самий Алєня.

Також відомо, що цей чоловік був кілька разів судимий, загальний термін перебування за гратами – 24 роки.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus