USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У луцьких супермаркетах продають прострочені продукти. Фотофакт

25 Липня 2017 18:40
У двох супермаркетах Луцька зафіксовано випадки продажу прострочених продуктів. Для того, щоб реалізувати недоброякісну продукцію, на товарах попередньо стирають терміни придатності та замінюють цінники з датами.

Про це Інформаційному агентству Волинські новини повідомив один із покупців, який також надав фото на підтвердження недобросовісності дій працівників магазинів.

Як розповів очевидець, недоброякісні продукти він купив у маркеті «Сіті», що на вулиці Івана Франка. Так, на придбаному печиві виявилися одразу два цінники, наклеєні один на другий, із різними датами запакування, а на ковбасі дати кінцевого терміну споживання на ціннику та пакуванні від виробника різнилися.
Адміністраторка маркету на прохання покупця пояснити, чому на печиві переклеїли цінники, запевнила, що все одно воно придатне для споживання протягом дев’яти місяців. Однак, окрім дати запаковування, на етикетці змінилися також ціна та вага продукту. Це може свідчити про те, що випадки «оновлення» цінників у магазині непоодинокі.

На своє виправдання адміністратор «Сіті» відзначила, що покупець просто взяв товар не з тієї полиці, адже, за її словами, прострочена або бракована продукція складається окремо, однак чому в такому випадку на цих продуктах містяться цінники і їх відпускають на касі, жінка пояснити не змогла.

Ще один подібний випадок стався в супермаркеті «Сільпо», що знаходиться в ЦУМі, де працівник посеред білого дня, не приховуючись від численних покупців, стирав дати виготовлення на оригінальній упаковці з ковбасних виробів.

Адміністраторка «Сільпо», своєю чергою, повідомила, що їй про цей випадок нічого не відомо.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
Робітник заводу Показати IP 25 Липня 2017 19:08
Мене цікавить, куди дивляться контролюючі органи влади по захисту прав споживачів , які отримують зарплати з податків громадян , яких вони повинні щоденно захищати від подібних випадків ???
--- Показати IP 25 Липня 2017 19:15
В магазині треба дивитися на дату .. а не вдома!!!
я до --- Показати IP 26 Липня 2017 09:01
Працівники магазину мають дивтися на дату, тому що отримують за це зп! Покупець, коли купує, має бути впевненим, що з товаром все норм! Для чого продавати просрочений товар??? А раптом бабуся з поганим зором недобачить! Жесть, що продають , а ще більша жесть, що ви так мислите!
Ви до я Показати IP 26 Липня 2017 12:50
абсолютно праві!д*більна ментальність - "а дивіться, а не купуйте, а готуйте вдома," не так давно тут з захватом обл**вували тих, що отруїлись млинцями з Там-Таму т" а такі ліниві господині, не ф*г купувати готове" і клепки бракує, що в легальній офіційній торгівлі все апріорі має бути бепечне, як в цивілізованому світі, а не в джунглях, і нікого не обходить хто, що й чого купує чи не купує, їх справа і обов"язок представити якісний і безпечний стовідсотково товар. А всякі контролючі органи, управління і т.д. і справді пора брати за ср*ки, бо вони не роблять нічогісінько, окрім перекладання папірців і звітувань.
Просто мама Показати IP 25 Липня 2017 21:25
Тож там термін придатності до 2018 року вказаний.
.. Показати IP 26 Липня 2017 08:30
Це звалище ковельського ветсморідзаводу
11 Показати IP 26 Липня 2017 10:53
Та мать його це ж україна . Все добре .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus