USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 39.90
  • PLN 9.78 9.89

У міськраді Херсона побилися через тарифи на маршрутки

22 Лютого 2017 12:33
У Херсоні сьогодні, 22 лютого, на сесію міськради прорвалися учасники антитарифного мітингу, який тривав під стінами будівлі. Мітингувальники протестували проти підвищення тарифів на проїзд у громадському транспорті, повідомляє Кореспондент.

Тиснява в залі привела до суперечок і закінчилася бійкою між громадським діячем Кирилом Стремоусовим і представником перевізників. В «суперечку» включилася поліція, затримавши винуватців бійки.

На вулиці протестувальники тримали плакати і великі банери «Ні грабіжницьким тарифам», «Ми проти підвищення тарифів», «Платити 5 грн. За що?».
Варто додати, що в Херсоні маршрутники відмовляються возити пасажирів, вимагаючи підвищити тарифи.

Зауважимо, у Конотопі люди домоглися зниження вартості проїзду у маршрутках до 2,5 грн.

Нагадаємо, вартість прозду у маршрутках Луцька може здорожчати до 4 гривень. Як запевняють у Луцькій міськраді, такі ціни буцімто обгрунтовані. Вартість на проїзд можуть підняти вже цього тижня.

Натомість самі перевізники вимагають зробити проїзд до 5 гривень.

Зауважимо, Віце-прем'єр-міністр України Павло Розенко заявив, що підстав збільшувати вартість проїзду у маршрутних таксі немає. Тож перевізники не мають апелювати на темі зростання мінімальної зарплати, оскільки середня зарплата водіїв складає 4000 - 10000 гривень в залежності від регіону, і вони не отримували її на мінімальному рівні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
555 Показати IP 22 Лютого 2017 12:50
А терпер уважно спостерігаємо за розвитком аналогічної ситуації у нас. Як поведуться наші депутати при голосуванні. Уважно спостерігаємо хто і як проголосує.І відразу можна буде зробити висновок, що вони говорили йдучи на вибори і що роблять зараз для мешканців міста.
піЩохід до 555 Показати IP 22 Лютого 2017 13:03
"Лідерам" фракцій у міськраді занесуть по пачці зелені і отара (фракція) проголусує за підняття ціни за проїзд.
321 до 555 Показати IP 22 Лютого 2017 14:23
Ось так виглядає боротьба народу за свої права на сході і так як прокоментували Ви, на заході. Це дає відповідь на дуже багато питань. Що ж, посидимо, може коли будуть піднімати тариф до 120 грн ми прошепочемо друг другу що тепер на роботу рийдеться ходити пішки, бо на зарплату в 3200 не вистачить грошей щоб купити булку хліба на четвертий тиждень.
Народна довіра Показати IP 22 Лютого 2017 16:25
У Конотопі люди домоглися зниження вартості проїзду у маршрутках до 2,5 грн.
Татьяна Показати IP 22 Лютого 2017 16:32
Подробнее Чтобы разрешить конфликт между пассажирами и перевозчиками , предлагаю следующую схему перехода на безналичный расчет. При горисполкоме создать одел контроля за маршрутными перевозками. Этот отдел закупает жетоны какие были в Метро. Дальше идет следующая схема. 1. Отдет контроля раздает жетоны в киоски для реализации в разных районах города. 2. Пассажиры покупают жетоны в киосках по 3 грн, а льготники по1 грн, школьники по 2грн. Жетоны должны быть разного цвета и обязательно применение кассового аппарата. 3. При посадке в маршрутку жетон отдается водителю. Оплата проезда деньгами категорически запрещается. 4. Водитель собирает жетоны и сдает их ежедневно в кассу предприятия, получая документ о количестве сданных жетонов. 5. Кассиры предприятий сдают жетоны в отдел контроля за маршрутными перевозками, получая документ о сдаче жетонов. 6. Киоски для реализации жетонов ежедневно сдают выручку в банк на счет отдела контроля за маршрутными перевозками 7. После сдачи кассирами предприятий жетонов в отдел контроля за маршрутными перевозками деньги за жетоны переводятся на счет предприятия перевозчика. 8. Со своего счета предприятие выплачивает ЗП. Платит за горючее, запчасти, оплачивает налоги и т.д. 9. ЗП водителям выплачивается в фиксированной сумме + премия, зависящая от количества перевезенных пассажиров. 10. Обязательно деньгами должны оплачиваться жетоны как льготников так и не льготников, так как может быть подмена бесплатными жетонами не существующих пассажиров. Такая система позволит четко определить количество пассажиров, расходы на обеспечение перевозок, прибыль предприятия и правильность перечисления налогов. Проанализировав результаты хотя бы за пол года можно решать вопрос о необходимости повышения оплаты за проезд.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus