USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Москві – черги за останнім чізбургером в McDonald’s. Відео

13 Березня 2022 20:54
На тлі санкцій і виходу з російського ринку світових брендів, росіяни масово штурмують наостанок магазини.

Чергу в останній день роботи ресторану McDonald’s показали в мережі. Росіяни готові вистояти по кілька годин у чергах, аби придбати останній чізбургер, бо хто-зна коли їм це вдасться.

Згаданий ресторан був відкритий у Москві на вулиці Пушкінській 31 січня 1990 року.

Читати ще: McDonald's тимчасово закриває 850 ресторанів у Росії
Нагадаємо, Росія нині зіткнулася з ізоляцією та економічним потрясінням. На неї впливає низка санкцій, які фактично відрізають Москву, зокрема фінансово, від західних ринків.

З ринку йдуть численні компанії, а деякі призупиняють діяльність. У результаті сотні тисяч працівників залишаються без роботи.
Читати ще: Лишаються без брендових трусів та одягу: з російського ринку йдуть відомі торгові марки

До слова, мережу потішила новина про те, що американська компанія з продажу жіночої білизни Victoriaʼs Secret призупиняє діяльність у Росії. Після заяви про закриття у Москві вишикувалися величезні черги з охочих встигнути купити останні труси.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus