USD 39.65 39.95
  • USD 39.65 39.95
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

У селі Хорохорин поремонтують дорогу

7 Березня 2018 16:56
До голови фракції УКРОП у Волинській обласній раді, радника голови облради Вячеслава Рубльовазвернулися жителі села Хорохорин Луцького району, які нарікають на незадовільний стан автомобільного шляху.

Про це повідомили у прес-службі Волинського УКРОПу.

За словами голови Смолигівської ОТГ, куди входить Хорохорин, Галини Прус, 4 кілометри сільської дороги, яку прокладали ще у 1977 році, потребують якнайшвидшого ремонту.

«Дорога не ремонтувалася більше 50 років. Як наслідок, її практично немає. Навіть грейдерування останнім часом не проводили. Вартість середнього поточного ремонту обійдеться в 5 мільйонів гривень. Проектно-кошторисну документацію ми вже замовили», – зазначила Галина Прус.

Ремонт дороги вирішили розбити на кілька черг. Перша розрахована на 1 мільйон 450 тисяч гривень. Селяни сподіваються на підтримку місцевих підприємств. Зокрема, ТзОВ «П'ятидні» та «Веселе-Агро».

Вячеслав Рубльов висловив готовність сприяти виділенню коштів із обласного бюджету на ремонт дороги.

«Щодо ремонту дорожнього полотна села Хорохорин, то можна сміливо говорити про виділення 500 тисяч гривень із обласної ради. Ще 400 тисяч гривень виділить Смолигінська ОТГ. Окрім цього, у 2018 році був утворений Державного дорожній фонд, з якого мають спрямуватися кошти на ремонт доріг місцевого значення», – зазначив Вячеслав Рубльов.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Oprst Показати IP 7 Березня 2018 21:08
Брехня, Дорога на Хорохорин ремонтувалася не так давно, років 5 - 6тому, Але, через те що ціле літо в село курсують важковантажні фури за клубнікою і капустою то її розбили вщент. В селі в кожному дворі по трактору і легковому авто! Але селяни настільки скупі, що ні копійочки не ладні виділити на ремонт - все чекають від Порошенка...
1234 Показати IP 7 Березня 2018 22:55
Як розпочнуть збирати клубніку то потрібно щоб ДФС заглянули і перевірили скільки людей працює, і за скільки платять податки.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus