USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У селі на Волині через зруйновану шкільну котельню дітей відправили на дистанційне навчання

30 Листопада 2021 14:21
Учні школи села Прохід Ковельського району, де зруйнувалася котельня, з 30 листопада навчаються у дистанційному форматі.

Про це повідомив староста села Прохід Сергій Вашестюк, інформує Суспільне.

Одноповерхова цегляна котельня, що поруч зі школою, завалилася вранці 29 листопада.

Зі слів старости, одна із ймовірних причин руйнації – вибух природного газу, проте точну версію руйнування фахівці ДСНС поки не встановили.

«Були експерти, вони встановлять, чи це було руйнування, чи це був вибух. Попередньо говорять, що вибух відбувся через газ», – зазначив староста.
«Котельня, яка була зведена у 2008 році, розташована за 30-40 метрів від школи. Під час обвалу ніхто не травмувався, з приміщення школи евакуювали 64 учні та 18 працівників», – повідомила провідна фахівчиня ГУ ДСНС в області Віта Лукашевич.

З її слів, на місце обвалу виїжджали рятувальники, які отримали виклик про дим з приміщення котельні на території школи. Як з’ясувалося, горіння в одноповерховій котельні не було, проте відбулося руйнування конструкцій будівлі.
Староста села Прохід Сергій Вашестюк також додав, що газ на всій території школи перекрили, опалення відімкнули.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus