USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

У центрі Луцька на стіні з'явився величезний кіт

23 Січня 2018 18:42
Відомий луцький художник Андрій Присяжнюк виклав у себе на сторінці в Facebook зображення графіті, яке тепер прикрашає стіну колишнього будинку офіцерів, що на вулиці Винниченка. Зображення не видно зі сторони Винниченка, до стіни можна підійти зі сторони вулиці Потапова.

Тепер на стіні зображений величезний кіт. Досі тут були різні незрозумілі надписи, інформує Конкурент.

"У нашому житті щодня є багато справ, роботи, проблем. Мабуть, коти – це таке свідоме перезавантаження, легкий та грайливий образ, який допомагає на короткий час про все забути. До того ж задоволення від процесу. Шукаю різні цікаві сюжети. На цій стіні намалював себе", - пояснює художник.



На сторінці автора розгорілася дискусія щодо доцільності малюнку на приміщенні, що належить Луцькому національному технічному університету. Однак, як пояснює Андрій, він дістався до стіни вільно, огородження там немає. Та й, додає, те, у якому стані зараз приміщення – більше порушення, аніж його зображення.

"Там в прямому сенсі все обсипається і обписано нецензурщиною, будівля занедбана, і це серйозніший злочин, ніж графіті. До того ж, на мою думку, аварійні будівлі мають бути загороджені. Якщо мій малюнок приверне до цього питання увагу – це плюс", - коментує митець.

Довідково:

Стріт-артер Андрій Присяжнюк має за плечима десятки графіті, він організатор графіті-фестивалів "Алярм" і "Поліхром А", автор муралу "Тризуб".
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Зірян Шкоряк Показати IP 23 Січня 2018 19:15
Митець! Справжній такий МИТЕЦЬ.
Лучанин Показати IP 23 Січня 2018 20:02
Цей митець зас*ав котиками місто
Лучанин Показати IP 23 Січня 2018 20:13
Такій "Відомий луцький художник Андрій Присяжнюк" що не знайти його в фейсбукові :)
Сергій Показати IP 12 Квітня 2018 00:31
Молодець! Знаєте, що можна краще зробити- робіть а не критикуйте! Критики, Б......лін!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus