USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

У волинському селі на футболі використовували комуністичну символіку

20 Липня 2015 17:01
Під час матчу за першість району між селами Черче та Видерта Камінь-Каширського району був зафіксований факт використання забороненої Верховною Радою комуністичної символіки.

Футбольний матч відбувся на новозбудованому стадіоні в селі Видерта. Червоні кутові прапорці, що використовувались під час під час матчу, містили елементи комуністичної символіки.

Про це пишуть у спільноті Вконтакті «ФК Черче».

Згідно зі свідченням очевидців, на деяких прапорцях були зображені “серп та молот”, портрет Леніна та п'ятикутна зірка.

Місцеві жителі не погоджуються із тим, що зображення на прапорцях були пропагандою комуністичної символіки, хоча запевняють, що візьмуть це до уваги.

Вочевидь, організатори через нестачу коштів використовували всі підручні засоби. Так, для кріплення сітки воріт до землі застосовували цеглу.

Фото зі сторінки спільноти ФК Черче:



Нагадаємо,після того як Верховна Рада заборонила пропаганду комуністичного та нацистського режимів в Україні, у населених пунктах демонтують символи, що були покликані звеличувати окупанта.

Зокрема, у Нововолинську демонтували комуністичного ідола Леніна з підписом “Всегда готов!”. ФОТО. У селі Сошичному Камінь-Каширського району мають демонтувати серп і молот на місцевому обеліску Слави.

Нагадаємо, вже до 1 жовтня цього року у минуле повинні відійти назви, пов’язані із тоталітарними режимами.

ЧИТАТИ ЩЕ: ПЕРЕЙМЕНУВАННЯ ВУЛИЦЬ ЛУЦЬКА: ДАНИНА ІСТОРІЇ ТА НОВІТНІ ГЕРОЇ

Навколо перейменування вулиць тривають дискусії у Володимирі-Волинському.

Що стосується перейменування населених пунктів, то на Волині змінять назви два населених пункти. Йдеться про селище міського типу Жовтневе («супутник» Нововолинська) та село Жовтневе Володимир-Волинського району, названі на честь Великої Жовтневої революції.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 8
Коментатор Показати IP 20 Липня 2015 17:29
А нападаючий у цьому матчі забив два м"ячі,одного так і не знайшли.
ще не зовсім свідоми Показати IP 20 Липня 2015 20:52
Ось у чому всі негаразди, у совітському прапорі. Він винний, що мізерні пенсії у Харкові! А були б прапорці правильні, у жителів Салтівки та Перемоги - 5 (Дніпропетровськ, як і у цілому в неньці,)значно зросли грошові надходження. Як вирішити проблему!, треба пофарбувати траву на стадіоні в жовто-блакитний колір. Я впевнений, що після цього все буде чудово.!!!і
Анонім до ще не зовсім свідоми Показати IP 21 Липня 2015 03:33
коментар було видалено
Правдоруб Показати IP 21 Липня 2015 08:59
коментар було видалено
Колишній гравець ФК Показати IP 21 Липня 2015 11:02
Там ще хлопці грають в СОВЄТСЬКИХ бутсах, може заміните на нормальні патріотичні.А суддю на прапорець, він же перевіряв.Комуністи хоч прапорці давали для спорту, а ПоROSHENки що?Хлопці молодці, організовують як можуть.
цешо Показати IP 21 Липня 2015 13:21
Автор "сенсації" може сміливо іти на завод, як і редактор який пропустив таке в мережу, журналістика без вас не пропаде.
Андрій Показати IP 22 Липня 2015 07:59
Маразм крепчает, скоро червоний колір тільки в жінок буде, і то періодично.
Сергій Показати IP 22 Липня 2015 11:03
Просто Черче програло новачку групи, і не знає на що списати свою поразку!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus