USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.90

У Єрусалимі під час жорстких сутичок з поліцією заарештували понад 20 палестинців. Відео

20 Жовтня 2021 09:27
В Ізраїлі у вівторок, 19 жовтня, 22 людей заарештували під час жорстких сутичок між палестинцями та ізраїльськими силовиками поблизу Дамаських воріт у Старому місті Єрусалима.

Про це повідомляє ТСН з посиланням на The Jerusalem Post.

Зазначається, що підозрювані нібито кидали каміння в автомобілі. Зокрема, увечері учасники заворушень напали на автобус, який прямував до Стіни Плачу. Внаслідок інциденту постраждав водій і 16-річний пасажир.

За даними видання, 38-річному чоловікові в голову влучив уламок скла, а підліток отримав удар каменем в живіт. Обох потерпілих госпіталізували, їхній стан оцінюють як задовільний.

Окрім того, під час сутичок легкі поранення від кидка камінням отримав військовослужбовець з «Голані».

У виданні вказують, що це не перше за останній час повідомлення про напад на автобус. Ескалація напруженості у Старому місті спостерігається впродовж кількох днів. На початку тижня автобуси змінили свій маршрут, щоб не проїжджати попри Дамаські ворота.

Тим часом палестинські ЗМІ пишуть про щонайменше 55 поранених під час сутичок палестинців.
Нагадаємо, що 21 травня після 11 днів бойових дій почалося перемир’я між Ізраїлем та радикальним рухом «ХАМАС», який контролює Сектор Гази.

«Найзначніша ескалація бойових дій від 2014 року» призвела до загибелі щонайменше 248 осіб, зокрема 66 дітей і 39 жінок, в Газі та 12 людей, зокрема двох дітей, в Ізраїлі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Ніл Показати IP 20 Жовтня 2021 09:59
Ізраїльський майдан. Де реакція світу на розгін мирних протестувальників .

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus